دیدار معاون امور تخنیکی و مسلکی با معاون والی ولایت زابل

media_admin
شنبه ۱۴۰۳/۹/۱۷ - ۱۰:۱۲
TVETA

مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ادامه سفرش به ولایات، با الحاج مولوی محب الله حماس معاون والی ولایت زابل دیدار و گفت‌وگو نمود.

در این دیدار، شماری از رؤسای ادارات محلی به شمول رئیس معارف، رئیس پوهنتون، رئیس امر بالمعروف و رئیس اقتصاد این ولایت نیز حضور داشتند.

معاون امور تخنیکی و مسلکی در این نشست درباره اهداف و برنامه های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به گونه مفصل توضیحات داد و گفت که این اداره برای جوانان کشور در بخش های مختلف زمینه آموزش‌های تخنیکی و مسلکی را مساعد میسازد.

ایشان درباره موضوعات مختلف ازجمله برنامه آموزش مجاهدین که هم‌اکنون در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی جریان دارد نیز صحبت نمود.

مولوی احساس گفت این برنامه زمینه فراگیری و ادامه آموزش را برای مجاهدینی که از تعلیم باز مانده اند؛ فراهم ساخته است.

در ادامه معاون والی ولایت زابل، از دست‌آوردها و برنامه‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی ستایش و قدردانی نمود. او با اشاره به اهمیت تعلیمات تخنیکی و مسلکی تأکید نمود که تعلیمات تخنیکی در کشور باید بیشتر تقویت و حمایت گردد. او همچنان در زمینه رسیدگی به مشکلات و چالش های مراکز تعلیمات تخنیکی وعده همکاری نمود.

سایر موضوعات مرتبط نیز در این جلسه مطرح شد و نشست با دعای خیر پایان یافت.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۴:۴۳
Background image

تجربه مؤفق کشت و زرع چای سبز در لیسه کثیرالرشتوی علیشیر و تریزیو

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت خوست می‌گویند که برای نخستین‌بار کشت آزمایشی چای سبز در محوطه لیسه کثیرالرشتوی علیشیر و تریزیو این ولایت انجام شد. هدف از این برنامه رشد. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۱:۳۵
Background image

دیدار رئیس عمومی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با هیأت بنیاد آقاخان

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس عمومی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، با هیأتی از بنیاد آقاخان در دفتر کارش دیدار و گفت‌وگو کرد. در این نشست احسان‌الله دیدار، رئیس بخش اقتصادی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۱:۳۲
Background image

برگزاری سمینار ترتیب پلان درسی، تضمین کیفیت و اعتباردهی در لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی فیروزنخچیر

سمینار سه‌روزه آموزشی تحت عنوان «ترتیب پلان درسی، تضمین کیفیت و اعتباردهی» برای استادان و کارمندان لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی فیروزنخچیر ولایت سمنگان برگزار شد. این سمینار به منظور ارتقای. . .

BACK TO NEWS