دیدار سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با نماینده مؤسسه «سپارک» هالند

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۴/۷ - ۱۷:۵۰
دیدار با نماینده موسسه هالند

مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با نماینده مؤسسه «سپارک» هالند دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار در نخست نماینده مؤسسه «سپارک» صحبت کرد و گفت که هدف از این نشست ارزیابی رشته‌های آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و نیازمندی‌های این اداره است.

مولوی شهامت در این دیدار گفت که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به‌دنبال بلندبردن کیفیت خدمات آموزشی خود است و در این زمینه نیاز به حمایت دارد.

ایشان افزود: «ما نیازمند یک احصائیه جامع و کامل از بازار کار افغانستان و منطقه هستیم، تا بتوانیم روی آن‌عده رشته‌های تعلیمات تخنیکی و مسلکی تمرکز کنیم که نیاز بازار کار است.»

نماینده مؤسسه سپارک در ادامه گفت این نهاد تجربه کار بر مراکز آموزشی تعلیمات تخنیکی و مسلکی در کشورهای عربی از جمله عربستان سعودی، امارات متحده عربی و فلسطین را دارد.

او برای شریک‌ساختن این تجربیات به‌هدف ارتقای کیفیت آموزش تعملیات تخنیکی و مسلکی افغانستان اعلام آمادگی کرد.

در اخیر مولوی شهامت خواستار همکاری مؤسسه سپارک در زمینه تجدید نصاب تعلیمی، ارتقای ظرفیت استادان و تجهیز بخش‌های مختلف اداره تعملیات تخنیکی و مسلکی شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۰
Background image

ارایه سیمینار آموزشی درباره نظارت و ارزیابی برای کارمندان تعلیمات تخنیکی بامیان

به‌منظور بهبود عملکرد و ارتقای کیفیت نهادهای آموزشی، برای کارمندان و مسئولان تعلیمات تخنیکی و مسلکی بامیان سیمینار آموزشی ارایه گردید. در این سیمینار، آمرین و کارمندان مراکز آموزشی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۵:۲۹
Background image

سیستم مدیریتی جدید اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی رونمایی شد

ریاست تکنالوژی معلوماتی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، در نشستی با حضور هیأت رهبری، رؤسای بخش‌ها و شماری از کارمندان این اداره، از سیستم مدیریتی جدید این اداره رونمایی کرد. محترم سید. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۹:۵۴
Background image

کمک ۱۴ هزار دالری به لیسه تعلیمات خاص پکتیا

مؤسسه «اسلامیک هیلپ» در مراسمی، ۶۲ قلم تجهیزات اداری و مواد آموزشی به ارزش ۱۴ هزار دالر امریکایی به لیسه تعلیمات خاص ولایت پکتیا اهداء کرد. در مراسم که به همین مناسبت تدویر یافته بود،. . .

BACK TO NEWS