دریافت مساحت زمین در جریان دروس عملی توسط محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز لغمان

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۵ - ۱۳:۵۸
tveta

محصلین رشته ساختمانی انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز ولایت لغمان در مورد دریافت مساحت زمین های تعمیرات به گونه عملی آموزش دیدند.

استاد در جریان درس برای آنان در مورد جریب کشی زمین و دریافت مساحت زمین های تعمیرات نیز به شکل مفصل توضحات داد.

همچنان در ادامه این جلسه درسی محصلین سوالات و پرسش های شان را با استاد شریک ساختند و به پرسش های آنان پاسخ نیز ارایه گردید.

دروس عملی به محصلین کمک میکند تا آنان بتوانند پس از فراغت از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی به صورت مستقیم جذب بازار کار شوند.

از همین رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره تلاش دارد تا روند دروس عملی را در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی بیشتر تقویت نماید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۱۱:۱۵
Background image

آغاز برنامه حرفوی " ترمیم وسایل برقی " ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ادامه راه‌اندازی آموزش برنامه‌های حرفوی، اینبار برنامه آموزشی حرفوی سه ماهه را در ولسوالی فرخار ولایت تخار دربخش ترمیم وسایل برقی راه‌اندازی نمود. در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۳:۴۳
Background image

آموزش اندازه‌گیری ولتاژ برق در انستیتوت معاون انجنیری کاپیسا

دانش‌آموزان رشته الکتروتخنیک انستیتوت معاون انجنیری ولایت کاپیسا دریک جلسه درسی درباره اندازه‌گیری ولتاژ برق آموزش دیدند. آنان چگونگی استفاده از «میگر» و همچنین اندازه‌گیری دوره برقی را. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۰:۱۰
Background image

کشت و زرع نبات «هیل» برای اولین بار ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

انستیتوت زراعت و وترنری ولایت بامیان برای اولین بار در کشور، روند کشت و زرع نبات «هیل» را به شکل آزمایشی راه‌اندازی نمود. در این مرکز آموزشی، چگونگی کشت و زرع این نبات به دانش‌آموزان به. . .

BACK TO NEWS