دانش‌آموزان لیسه کثیرالرشتوی چهاردره ولایت کندز در مورد تشخیص امراض حیوانی به شکل عملی آموزش دیدند

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۵ - ۱۰:۵۱
TVETA

شاگردان صنف دوازدهم لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی چهاردره ولایت کندز در مورد تشخیص امراض حیوانی به شکل عملی آموزش دیدند.

استاد رهنما در جریان درس برای آنان در مورد تطبیق ادویه های حیوانی، واکسیناسیون و انواع تزریقات حیوانی نیز به گونه مفصل توضیحات ارایه نمود.

بخش عمده آموزش ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است طوریکه فارغان مراکز تعلیمات تنخنکی و مسلکی پس از فراغت به شکل مستقیم جذب بازار کار میشوند.

از همین رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره تلاش مینماید تا روند دروس عملی را در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تقویت نمایند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۹:۲۸
Background image

نشست‌های هماهنگی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با وزارت امور خارجه

انجنیر احمد نبی نائل رئیس ارتباط خارجه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مفتی نورالله عزام رئیس حقوق و معاهدات وزارت امور خارجه، دیدار و در مورد روند پیگیری تفاهمنامه‌های همکاری میان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۹:۱۰
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری آمریت تعلیمات تخنیکی و ریاست زراعت بامیان

تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بامیان و آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی این ولایت، طی یک نشست رسمی به امضا رسید. این تفاهم‌نامه از سوی محترم الحاج مولوی عبدالهادی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۴:۲۰
Background image

آغاز بازنگری و اعتباردهی نصاب تعلیمی رشته نقاشی در اداره تعلیمات تخنیکی

روند بازنگری و اعتباردهی نصاب تعلیمی رشته نقاشی انستیتوت هنرهای زیبا و صنایع از سوی ریاست نصاب تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی آغاز شد. این برنامه به مدت ۳۰ روز ادامه خواهد داشت و. . .

BACK TO NEWS