جلسه اصلاحی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شد

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۴ - ۱۳:۴۰
برنامه‌ آموزش

جلسه هفته‌وار اصلاحی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با سخنرانی مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست و اشتراک کارمندان این اداره برگزار شد.

مولوی شهامت در سخنرانی خود درباره اطاعت وفرمانبرداری از اوامر الله بزرگ صحبت کرد و کارمندان را به فرمانبرداری از اوامر خداوند ج توصیه کرد.

آقای شهامت اضافه نمود که سیرت و صورت مومن کامل باید مطابق اوامر خداوند و سنت رسول الله باشد.

ایشان هم‌چنین گفت، مسلمان کامل باید همیشه باتوکل به خداوند بزرگ و ایمان قوی زندگی کند.

این جلسه با دعای خیر برای مردم افغانستان، پایان یافت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۲۸
Background image

ادامه برنامه‌های اصلاحی و تربیتی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی

در ادامه برنامه‌های سه‌روزه اصلاحی و تربیتی، اداره تنویر فکری با همکاری ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، نشستی را برای دانش‌آموزان و کارمندان انستیتوت تکنالوژی افغان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۱۴
Background image

ورکشاپ ۲۰ روزه ارتقای ظرفیت استادان تعلیمات خاص به پایان رسید

ورکشاپ آموزشی و ارتقای ظرفیت ۲۰ روزه استادان مراکز آموزشی تعلیمات خاص اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، با همکاری کمیته ناروی برای افغانستان، به پایان رسید. این برنامه از سوی ریاست انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۲
Background image

نشست هماهنگی با مسئول مؤسسه «اسلامیک ریلیف» برگزار شد

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت ننگرهار به‌منظور تقویت هماهنگی و گسترش همکاری‌های مشترک، نشستی با مسئولان مؤسسه «اسلامیک ریلیف»برگزار کرد. هردوطرف در این نشست پیرامون تقویت آموزش‌های. . .

BACK TO NEWS