جلسه اصلاحی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شد

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۳ - ۱۳:۳۵
TVETA

جلسه اصلاحی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با اشتراک کارمندان و سخنرانی استاد عبدالهادی مجاهد مشاور تخنیکی این اداره برگزار شد.

ایشان در این نشست درباره موضوعات مختلف ازجمله ماهیت نظام اسلامی صحبت نمود.

محترم استاد مجاهد گفت که حکومت‌های غربی در تلاش تحکیم و گسترش اهداف و برنامه‌هایشان هستند.

مشاور تخنیکی همچنین با اشاره به آیات قرآن کریم درخصوص تاریخ اسلام گفت که کشورهای غربی همیشه در تلاش گسترش سلطه خویش بوده‌اند.

در همین حال او از جوانان و مردم خواست تا در راستای دسیسه‌های فرهنگی کشورهای غربی هوشیار باشند و برای تحکیم و تقویت نظام اسلامی تلاش نمایند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۸:۳۳
Background image

فراگیری آموزش‌های عملی ازسوی دانش‌آموزان انستیتوت زراعت و وترنری

دانش‌آموزان انستیتوت زراعت و وترنری حصه اول ولایت کاپیسا دریک جلسه درسی درباره مایکرسکوب و اجزای آن آموزش دیدند. در همین حال استاد بخش مربوطه برای آنان درباره چگونگی استفاده از. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۶:۷
Background image

برگزاری نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی باحضور و اشتراک شماری از رؤسای این اداره برگزار گردید. در این نشست درباره مسوده راهنمای تطبیق آزمایشی تحلیل و تجزیه نصاب تعلیمی و همچنین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۱:۲۷
Background image

گشایش ورکشاپ آموزشی برای کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای کارمندان امور اکادمیک این اداره سیمینار آموزشی برگزار کرد. این برنامه برای پنج روز ادامه دارد و استادان پوهنتون کابل درباره روش. . .

BACK TO NEWS