جلسه اصلاحی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شد

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۷/۲۷ - ۱۳:۱۵
اصلاحی

جلسه هفته وار اصلاحی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با اشتراک کارمندان و مولوی سید احمد، مدرس ریاست ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شدو

مولوی سید احمد در این جلسه اصلاحی درباره «امر به معروف و نهی از منکر» صحبت نمود.

مدرس ریاست ارشاد و دعوت گفت که بهترین امت پیغمبر خداوند جل جلاله کسی است که امر به معروف و نهی از منکر انجام می‌دهد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۲۸
Background image

ادامه برنامه‌های اصلاحی و تربیتی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی

در ادامه برنامه‌های سه‌روزه اصلاحی و تربیتی، اداره تنویر فکری با همکاری ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، نشستی را برای دانش‌آموزان و کارمندان انستیتوت تکنالوژی افغان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۱۴
Background image

ورکشاپ ۲۰ روزه ارتقای ظرفیت استادان تعلیمات خاص به پایان رسید

ورکشاپ آموزشی و ارتقای ظرفیت ۲۰ روزه استادان مراکز آموزشی تعلیمات خاص اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، با همکاری کمیته ناروی برای افغانستان، به پایان رسید. این برنامه از سوی ریاست انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۲
Background image

نشست هماهنگی با مسئول مؤسسه «اسلامیک ریلیف» برگزار شد

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت ننگرهار به‌منظور تقویت هماهنگی و گسترش همکاری‌های مشترک، نشستی با مسئولان مؤسسه «اسلامیک ریلیف»برگزار کرد. هردوطرف در این نشست پیرامون تقویت آموزش‌های. . .

BACK TO NEWS