جریان کار عملی محصلین انستیتوت تخنیکی غور به روایت تصاویر

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۷/۱۲ - ۱۵:۲۱
غور

محصلین دیپارتمنت برق انستیتوت تخنیکی غور در آمریت برشنا در این ولایت سرگرم انجام کارهای عملی شان هستند.

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی غور برای فراهم‌سازی فرصت آموزش عملی با ادارات‌ دولتی از جمله شرکت برشنا تفاهمنامه همکاری امضا کرده است.

بیش از 60 درصد آموزش در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است؛ طوری که فارغ التحصیلان این مراکز پس از فراغت، مستقیم جذب بازار کار می‌شوند.

تربیه نیروی کار ماهر و متخصص از اهداف اصلی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۵ - ۸:۵۸
Background image

نمایشگاه سه‌روزه تولیدات، پروژه‌های ابتکاری و خلاقانه محلی در ولایت دایکندی افتتاح شد

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت دایکندی، نمایشگاه سه‌روزه تولیدات، پروژه‌های ابتکاری و خلاقانه محلی را با حضور الحاج مولوی تورجان احمدی والی این ولایت افتتاح کرد. این نمایشگاه با. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۰:۲۳
Background image

دیدار آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت پروان با رئیس اقتصاد این ولایت

الحاج مولوی عبدالله درخواستی آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت پروان با مولوی مجیب‌الرحمن رئیس اقتصاد این ولایت دیدار و گفت‌وگو کرد. در این دیدار، دو طرف پیرامون گسترش همکاری‌های مشترک. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۰:۲۱
Background image

کورس چهارماهه آموزش کمپیوتر در ولایت نیمروز راه‌اندازی شد

ریاست تنظیم برنامه‌های حرفوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، یک کورس چهارماهه آموزش کمپیوتر را برای حدود ۳۰ دانشآموز در ولایت نیمروز راه‌اندازی کرد. اشتراک‌کنندگان این برنامه آموزشی،. . .

BACK TO NEWS