جریان کار عملی شاگردان انستیتوت تخنیکی جوزجان به روایت تصاویر

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۷/۱۱ - ۱۱:۱۲
جوزجان

محصلین رشته‌های ساختمانی و جیودیزی انستیتوت تخنیکی جوزجان در ریاست شهر سازی این ولایت سرگرم انجام کارهای عملی شان هستند.

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی جوزجان برای فراهم‌سازی فرصت آموزش عملی برای شاگردان با ادارات‌ دولتی از جمله ریاست شهرسازی این ولایت تفاهم‌نامه همکاری امضا کرده است.

60 درصد آموزش در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است؛ طوری که فارغ التحصیلان این مراکز پس از فراغت، مستقیم جذب بازار کار می‌شوند.

تربیه نیروی کار ماهر و متخصص از اهداف اصلی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۸:۳۳
Background image

فراگیری آموزش‌های عملی ازسوی دانش‌آموزان انستیتوت زراعت و وترنری

دانش‌آموزان انستیتوت زراعت و وترنری حصه اول ولایت کاپیسا دریک جلسه درسی درباره مایکرسکوب و اجزای آن آموزش دیدند. در همین حال استاد بخش مربوطه برای آنان درباره چگونگی استفاده از. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۶:۷
Background image

برگزاری نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی باحضور و اشتراک شماری از رؤسای این اداره برگزار گردید. در این نشست درباره مسوده راهنمای تطبیق آزمایشی تحلیل و تجزیه نصاب تعلیمی و همچنین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۱:۲۷
Background image

گشایش ورکشاپ آموزشی برای کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای کارمندان امور اکادمیک این اداره سیمینار آموزشی برگزار کرد. این برنامه برای پنج روز ادامه دارد و استادان پوهنتون کابل درباره روش. . .

BACK TO NEWS