جریان کار عملی/پرکتیک محصلین انستیتوت میخانیکی خوست

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۸/۲۱ - ۱۰:۱۶
خوست

محصلین انستیتوت تخنیکی ولایت خوست در جریان آموزش‌های عملی درباره چگونگی قالب‌بندی و کانکریت آموزش دیدند.

استاد رهنما در یک جلسه درسی برای محصلین درباره قالب‌بندی و انواع کانکریت به محصلین توضیحات داد.

آموزش‌های عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی به فارغان این مراکز کمک می‌کند تا بعد از فراغت جذب بازار کار شوند.

ازسوی هم، رهبری اداره تعلیمات تخنیکی همواره تلاش دارد تا کیفیت آموزش‌های مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی را بیشتر تقویت کند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۵:۰
Background image

سیمینار آموزشی مراکز تعلیمات تخنیکی ننگرهار درباره تحلیل (SWOT)

ریاست زون شرق اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی سیمینار آموزشی را تحت نام تحلیل (SWOT) در ولایت ننگرهار راه‌اندازی نمود. این برنامه برای یک روز راه‌اندازی شد که در آن استادان، کارمندان و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۰:۲۱
Background image

اشتراک استادان ثقافت اسلامی در سیمینار آموزشی نظام اجتماعی اسلام

ریاست انکشاف مسلکی استادان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای استادان ثقافت اسلامی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کابل، سیمینار آموزشی برگزار کرد. این سیمینار برای 6 روز برگزار شد که. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۰:۱۸
Background image

بیش از 70 تن از برنامه‌های حرفوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی فارغ شدند

مسئولان در راست زون شرق کشور می‌گویند که 74 نفر از برنامه آموزش‌های حرفوی در ولایات مشرقی سند فراغت اخذ کردند. این برنامه حرفوی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری کمیته ناروی. . .

BACK TO NEWS