جریان فراگیری آموزش های عملی از سوی دانش‌آموزان لیسه کثیرالرشتوی خُلم

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۵:۴۰
TVETA

دانش آموزان صنف یازدهم رشته زراعت لیسه کثیرالرشتوی خُلم ولایت سمنگان در چهارچوب دروس عملی شان در مورد استعمال ادویه جات به شکل عملی آموزش دیدند.

آنان در جریان درس همچنان پیرامون ماشین ادویه پاش و کارکرد آن آموش حاصل نمودند و در زمینه عیار سازی ماشین سوالات شانرا با استاد شریک ساختند.

همچنان استاد رهنما برای دانش‌آموزان در مورد ماشین های ادویه پاش و ادویه جات مختلف توضیحات ارایه نمود و به سوالات شان نیز پاسخ داد.

آموزش‌های عملی بخش اساسی برنامه‌های درسی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی را تشکیل می‌دهد.

ازهمین رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با درک عمیق از نیازهای بازار کار و اهمیت کسب مهارت‌ها، همواره تلاش مینماید تا در کنار آموزش‌های نظری، فرصت‌های آموزش عملی را برای دانش آموزان نیز فراهم سازد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۵:۴۰
Background image

جریان فراگیری آموزش های عملی از سوی دانش‌آموزان لیسه کثیرالرشتوی خُلم

دانش آموزان صنف یازدهم رشته زراعت لیسه کثیرالرشتوی خُلم ولایت سمنگان در چهارچوب دروس عملی شان در مورد استعمال ادویه جات به شکل عملی آموزش دیدند. آنان در جریان درس همچنان پیرامون ماشین. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۴:۵۵
Background image

جریان آموزش های عملی محصلین در مورد خاک و انواع آن

محصلین رشته زراعت انستیتوت مسلکی زراعت و وترنری ولایت سرپل طی یک سیر علمی به فارم تحقیقاتی جنگل باغ آن ولایت درباره خاک و انواع آن به شکل عملی آموزش دیدند. استاد رهنمای برای آنان درباره. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۰:۱
Background image

محصلین انستیتوت زراعت و وترنری حصه اول کوهستان در مورد تزریق ادویه های حیوانی آموزش دیدند

محصلین رشته وترنری انستیتوت زراعت و وترنری حصه اول کوهستان ولایت کاپیسا طی یک سیر علمی به کلینیک صحت حیوانی گلدان در آن ولایت پيرامون روش های تزریقی ادویه جات در حیوانات را به گونه عملی. . .

BACK TO NEWS