جریان آموزش های عملی محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز پکتیکا در مورد نقشه کشی ساختمان

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۰ - ۱۴:۳۱
TVETA

محصلین رشته انجینری ساختمان انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز ولایت پکتیکا در مورد طریقه درست نقشه کشی ساختمان ها به گونه عملی آموزش دیدند.

آنان در جریان این جلسه درسی طریقه درست ترسیم تقشه های ساختمانی را به گونه عملی از سوی استاد رهنما فراگرفتند و همچنین سوالات و پرسش های شان را در زمینه شریک ساختند.

همچنان در ادامه استاد رهنما به سوالات و پرسش های محصلین در زمینه نقشه کشی به گونه مفصل پاسخ ارایه نمود.

بخش عمده از آموزش ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است از همین‌رو فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی به صورت مستقیم جذب بازار کار میشوند.

از همین‌رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره بر تقویت آموزش های عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تآکید دارند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۰
Background image

تداوم آموزش‌های عملی محصلان رشته تعمیرات در انستیتوت انجنیری بلخ

در ادامه برنامه‌های آموزشی عملی، محصلان صنف چهاردهم رشته تعمیرات انستیتوت انجنیری بلخ تحت رهنمایی استاد بخش مربوطه، فعالیت‌های عملی مضمون «معموره‌های خشتی» را در ساحه عمل با موفقیت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۸:۵۹
Background image

راه‌اندازی نشرات زنده رادیویی توسط محصلان انستیتوت میخانیکی

در ادامه تطبیق برنامه‌های عملی آموزشی، محصلان صنف چهاردهم دیپارتمنت الکترونیک انستیتوت میخانیکی ولایت کابل موفق شدند نشرات مستقیم و زنده رادیویی را از طریق دستگاه ترانسمیتر راه‌اندازی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۸:۴۱
Background image

راه‌اندازی سیمینار مهارت‌های کاریابی برای دانش‌آموزان انستیتوت میخانیکی

سیمینار آموزشی مهارت‌های کاریابی و مشوره‌دهی های شغلی به ابتکار ریاست تحقیق و نوآوری و اشتراک شماری از دانش‌آموزان و کارمندان انستیتوت میخانیکی ولایت کابل برگزار گردید. این سیمینار با. . .

BACK TO NEWS