جریان آموزش عملی شاگردان لیسه تخنیکی لغمان

media_admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۵ - ۱۵:۸
tveta

شاگردان لیسه تخنیکی مرکز ولایت لغمان در جریان آموزش‌های عملی، درباره ترانسفارمر آموزش دیدند.

استاد رهنما در یک جلسه درسی برای شاگردان درباره ترانسفارمر به گونه عملی توضیحات داد.

بخش عمده آموزش‌ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است، طوری که فارغان این مراکز مستقیم جذب بازار کار می‌شوند و همچنین توانایی ایجاد شغل را نیز پیدا می‌کنند.

رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره‌ بر تقویت آموزش‌های عملی برای دانش‌آموزان تأکید دارد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۴:۴۳
Background image

تجربه مؤفق کشت و زرع چای سبز در لیسه کثیرالرشتوی علیشیر و تریزیو

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت خوست می‌گویند که برای نخستین‌بار کشت آزمایشی چای سبز در محوطه لیسه کثیرالرشتوی علیشیر و تریزیو این ولایت انجام شد. هدف از این برنامه رشد. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۱:۳۵
Background image

دیدار رئیس عمومی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با هیأت بنیاد آقاخان

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس عمومی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، با هیأتی از بنیاد آقاخان در دفتر کارش دیدار و گفت‌وگو کرد. در این نشست احسان‌الله دیدار، رئیس بخش اقتصادی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۱:۳۲
Background image

برگزاری سمینار ترتیب پلان درسی، تضمین کیفیت و اعتباردهی در لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی فیروزنخچیر

سمینار سه‌روزه آموزشی تحت عنوان «ترتیب پلان درسی، تضمین کیفیت و اعتباردهی» برای استادان و کارمندان لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی فیروزنخچیر ولایت سمنگان برگزار شد. این سمینار به منظور ارتقای. . .

BACK TO NEWS