تنظیم قوریه‌های کاشت پالک توسط شاگردان لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی قرغان فاریاب

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۷/۲۴ - ۱۴:۴۰
پالک

شاگردان صنف یازدهم رشته زراعت لیسه کثیرالرشتوی «شاکرکارگر» ولسوالی قرغان فاریاب در جریان آموزش عملی‌شان، چگونگی ساخت قوریه‌های کاشت نبات پالک را آموختند.

محمد انور عزیزی، استاد لیسه کثیرالرشتوی قرغان حین تنظیم قوریه، در رابطه به روش‌های کاشت و آماده‌کردن زمین برای زرع تخم‌های بذری برای شاگردان معلومات مفصل ارایه کرده و پرسش های شاگردان را پاسخ داد.

بیش از 60 درصد آموزش در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است؛ طوری که فارغ التحصیلان این مراکز پس از فراغت، مستقیم جذب بازار کار می‌شوند.

تربیه نیروی کار ماهر و متخصص از اهداف اصلی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۸:۳۳
Background image

فراگیری آموزش‌های عملی ازسوی دانش‌آموزان انستیتوت زراعت و وترنری

دانش‌آموزان انستیتوت زراعت و وترنری حصه اول ولایت کاپیسا دریک جلسه درسی درباره مایکرسکوب و اجزای آن آموزش دیدند. در همین حال استاد بخش مربوطه برای آنان درباره چگونگی استفاده از. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۶:۷
Background image

برگزاری نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی باحضور و اشتراک شماری از رؤسای این اداره برگزار گردید. در این نشست درباره مسوده راهنمای تطبیق آزمایشی تحلیل و تجزیه نصاب تعلیمی و همچنین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۱:۲۷
Background image

گشایش ورکشاپ آموزشی برای کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای کارمندان امور اکادمیک این اداره سیمینار آموزشی برگزار کرد. این برنامه برای پنج روز ادامه دارد و استادان پوهنتون کابل درباره روش. . .

BACK TO NEWS