تنظیم قوریه‌های کاشت پالک توسط شاگردان لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی قرغان فاریاب

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۷/۲۴ - ۱۴:۴۰
پالک

شاگردان صنف یازدهم رشته زراعت لیسه کثیرالرشتوی «شاکرکارگر» ولسوالی قرغان فاریاب در جریان آموزش عملی‌شان، چگونگی ساخت قوریه‌های کاشت نبات پالک را آموختند.

محمد انور عزیزی، استاد لیسه کثیرالرشتوی قرغان حین تنظیم قوریه، در رابطه به روش‌های کاشت و آماده‌کردن زمین برای زرع تخم‌های بذری برای شاگردان معلومات مفصل ارایه کرده و پرسش های شاگردان را پاسخ داد.

بیش از 60 درصد آموزش در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است؛ طوری که فارغ التحصیلان این مراکز پس از فراغت، مستقیم جذب بازار کار می‌شوند.

تربیه نیروی کار ماهر و متخصص از اهداف اصلی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۱۱:۳۸
Background image

ادامه فراگیری دروس عملی در یکی از مراکز تعیمات تخنیکی و مسلکی

محصلین رشته ساختمانی انستیتوت نفت و گاز ولایت بلخ در یک سیر علمی به یکی از ساختمان های زیر کار در آن ولایت پیرامون امور ساختمانی به شکل عملی آموزش دیدند. آنان در این جلسه درسی در مورد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۱۰:۵۷
Background image

جریان آموزش های عملی محصلین در مورد مقاومت های برقی

محصلین رشته برق صنعتی انستیتوت نفت و گاز ولایت سرپل درباره مقاومت های برقی به شکل عملی آموزش دیدند. استاد رهنمای برای آنان درباره مقاومت های برقی، ساختمان شماری از وسایل برقی و سیستم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۱۰:۵۵
Background image

سیر علمی محصلین انستیتوت معاون انجینری کاپیسا به سب استیشن برق گلبهار

محصلین رشته برق انستیتوت معاون انجینری ولایت کاپیسا طی یک سیر علمی به سب استیشن برق گلبهار در مورد اجزای سب استیشن آموزش دیدند. آنان در این سیر علمی تحت نظر استاد رهنما، با انجام دادن. . .

BACK TO NEWS