تقدیر از پیشتازان رسم‌الخط اسلامی و همچنین حامیان نمایشگاه ملی ابتکارات برتر افغانستان

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۹ - ۱۲:۴۰
tveta

مراسم تقدیر از پیشتازان رسم‌الخط اسلامی و همچنین حامیان نمایشگاه ملی ابتکارات و نوآوری‌های برتر افغانستان با حضور مقامات ارشد حکومت برگزار شد.

در این مراسم، محترم نورالدین عزیزی وزیر صنعت و تجارت، محترم قاری یوسف احمد رئیس تلویزیون ملی و سایر شخصیت‌های حکومت نیز حضور داشتند.

در آغاز این برنامه محترم مفتی سید محسن سادات رئیس تحقیق برنامه ها و تضمین کیفیت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی صحبت نمود و درباره نتایج نمایشگاه ملی ابتکارات و نوآوری‌های برتر افغانستان توضیحات داد.

ایشان در این نشست از حکومت خواست تا زمینه رشد و پیشرفت جوانان خلاق و مبتکر را بیشتر مساعد سازند.

در ادامه این برنامه رئیس تلویزیون ملی سخنرانی کرد و از دست‌آوردهای اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی ستایش و قدردانی نمود. محترم قاری یوسف احمدی تصریح کرد که جوانان باید در راستای فراگیری آموزش‌های علوم و پیشرفت کشور بیشتر تلاش کنند.

ایشان همچنین از سکتورخصوصی خواست تا در تطبیق برنامه های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همکاری لازم نمایند.

ازسوی هم الحاج نورالدین عزیزی وزیر صنعت و تجارت در برنامه امروز اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با اشاره به دست‌آوردهای اخیر اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی گفت که این اداره در راستای پیشرفت کشور نقش اساسی دارد.

وزیر صنعت و تجارت تصریح کرد که با تمام توان از برنامه‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی حمایت می‌کند. ایشان درباره حضور مخترعین اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نمایشگاه‌های بین‌المللی نیز وعده همکاری داد.

آقای عزیزی افزود که فابریکات تولیدی در کشور به افراد متخصص و مسلکی نیاز دارند و تربیته این‌چنین افراد از وظایف اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی است.

ایشان برهماهنگی میان سکتورخصوصی، وزارت تجارت و اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز تأکید نمود.

در همین حال مولوی غلام سعید احساس، معاون امور تخنیکی و مسلکی در این مراسم درباره چگونگی حمایت از جوانان و تحکیم نظام صحبت کرد.

ایشان گفتند که نظام فعلی در کشور نتیجه قربانی‌های مردم افغانستان است و باید در راستای تحکیم و پیشرفت آن تلاش گردد.

محترم مولوی احساس افزود که در حال حاضر گلیم بدبختی‌ها از کشور برچیده شده است و از جوانان خواست تا در راستای پیشرفت و ترفی کشور کار کنند.

در پایان این مراسم به پیشتازان مسابقه رسم‌الخط و حامیان نمایشگاه ملی ابتکارات و نوآوری‌های برتر افغانستان تحایف و تحسین‌نامه اهدا شد و برنامه با دعای خیر برای افغانستان پایان یافت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۸ - ۱۰:۲۷
Background image

فراگیری آموزش های عملی در انستیتوت کثیرالرشوی دایمیرداد میدان وردک

دانش‌آموزان انستیتوت کثیرالرشتوی دایمیرداد ولایت میدان وردک طی یک سیر علمی در مورد سیخ بندی ساختمان به شکل عملی آموزش دیدند. در این جلسه درسی دانش‌آموزان تحت نظر استاد و با اجرا نمودن. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۴:۱۸
Background image

یادگیری آموزش عملی در مورد برق از سوی دانش‌آموزان انستیتوت سیدآباد ولایت میدان وردک

شاگردان صنف دوازدهم انستیتوت کثیراالرشتوی سیدآباد ولایت میدان وردک طی یک سیر علمی به سب استیشن در آن ولایت در مورد برق به گونه عملی آموزش دیدند. استاد رهنما در جریان سیر علمی برای. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۳:۲۳
Background image

آموزش برنامه اداره و مدیریت برای مجاهدین در سراسر کشور ادامه دارد

به اساس هدایت رهبری محترم اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی طرحی در این اداره آماده گردید که به اساس آن زمینه آموزش برای مجاهدین در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی مساعد گردید. به اساس این طرح. . .

BACK TO NEWS