تأکید موسسات ملی برحمایت همه جانبه از روشن‌دلان و ناشنوایان در کشور

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۵:۵۰
TVETA

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به منظور حمایت موسسات ملی ناشنوایان و نابینایان افغانستان از روند تعلیمات خاص این اداره، مراسم برگزار کرد.

در این مراسم نمایندگان شماری از نهاد های حامی افراد دارای معلولیت دید و شنوایی، مقامات اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و تعدادی از نابینایان و ناشنوایان نیز مراسم حضور داشتند.

در آغاز این برنامه، عبدالصمد امیری، رئیس موسسه رفاهی و خدماتی گفت که افراد دارای معلولیت بینایی و شنوایی در کشور نیازمند حمایت همه جانبه هستند.

ایشان ضمن قدر دانی از زحمات رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در راستای خدمت رسانی برای افراد دارای معلولیت شنوایی و دید تأکید نمود که در بخش حمایت از افراد دارای معلولیت های شنوایی و دید دوشادوش با این اداره همکاری خواهد کرد.

در همین حال، عبدالغفار مومند رئیس موسسه ملی ناشنوایان، نیز هنگام سخنرانی تصریح نمود که معلولیت نقطه ضعف نیست، بلکه نقطه قوت یک فرد است. آقای مومند همچنین تعهد نمود که در زمینه آموزش افراد دارای معلولیت با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همکاری های همه جانبه مینماید.

در ادامه این برنامه آقای طارق دانشیار، نماینده کمیته ناروی در افغانستان، نیز بر حمایت از افراد دارای معلولیت تأکید کرد و از فعالیت‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در این زمینه قدردانی نمود.

در جریان برنامه محترم سید مبشر آغا رئیس تضمین کیفیت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به نمایندگی این اداره، از همکاری های همه جانبه موسسات و نهاد های همکار جهت حمایت از افراد دارای معلولیت شنوایی و بینایی ستایش کرد.

وی همچنین افزود که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ۱۸ ولایت کشور ۲۰ مرکز آموزشی تعلیمات خاص دارد که در این مراکز برای افراد دارای معلولیت دید و شنوايی آموزش های تخنیکی و مسلکی ارایه میگردد.

در پایان برنامه، برای دانش‌آموزان و محصلین ممتاز مراکز تعلیمات خاص تحسین‌نامه ها اهدأ گردید و مراسم با دعای خیر به پایان رسید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۲۸
Background image

ادامه برنامه‌های اصلاحی و تربیتی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی

در ادامه برنامه‌های سه‌روزه اصلاحی و تربیتی، اداره تنویر فکری با همکاری ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، نشستی را برای دانش‌آموزان و کارمندان انستیتوت تکنالوژی افغان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۱۴
Background image

ورکشاپ ۲۰ روزه ارتقای ظرفیت استادان تعلیمات خاص به پایان رسید

ورکشاپ آموزشی و ارتقای ظرفیت ۲۰ روزه استادان مراکز آموزشی تعلیمات خاص اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، با همکاری کمیته ناروی برای افغانستان، به پایان رسید. این برنامه از سوی ریاست انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۲
Background image

نشست هماهنگی با مسئول مؤسسه «اسلامیک ریلیف» برگزار شد

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت ننگرهار به‌منظور تقویت هماهنگی و گسترش همکاری‌های مشترک، نشستی با مسئولان مؤسسه «اسلامیک ریلیف»برگزار کرد. هردوطرف در این نشست پیرامون تقویت آموزش‌های. . .

BACK TO NEWS