برگزاری کنفرانس تضمین کیفیت و اعتباردهی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۶/۴ - ۱۳:۳۶
TVETA

ریاست تحقیق برنامه‌ها و تضمین کیفیت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی کنفرانس چارجوب استندردهای تضمین کیفیت و اعتباردهی را برگزار کرد.

این برنامه باحضور استادان، متخصصین و کارشناسان امور برگزار گردید.

الحاج مولوی غلام حیدر شهامت سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در مراسم افتتاحیه این کنفرانس گفت که کیفیت در نظام آموزشی بسیار مهم است.

ایشان علاوه نمود که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تلاش می‌کند تا بخش‌های مخلتف این اداره از لحاظ کیفی بلند برده شود.

محترم مولوی شهامت همچنین در این کنفرانس شماری از دست‌آوردهای اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی را برشمرد.

در ادامه این مراسم محترم مفتی سید محسن سادات رئیس تحقیق برنامه‌ها و تضمین کیفیت سخنرانی نمود و افزود که کیفیت در ابعاد مختلف جامعه بسیار مهم است.

رئیس تحقیق برنامه‌ها همچنین علاوه کرد که پیشرفت و ترقی یک جامعه ارتباط مستقیم با نظام آموزشی آن دارد. او تصریح نمود که فروپاشی نظام آموزشی سبب فروپاشی جامعه می‌گردد.

در بخش دگر این برنامه، ریاست تحقیق برنامه‌ها و تضمین کیفیت پرزنتیش ارایه نمود و اشتراک کنندگان این کنفرانس برای یک روزی پیرامون چگونگی غنی‌سازی چارجوب استندردهای تضمین کیفیت و اعتباردهی بحث و تبادل نظر می‌نمایند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۲۸
Background image

ادامه برنامه‌های اصلاحی و تربیتی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی

در ادامه برنامه‌های سه‌روزه اصلاحی و تربیتی، اداره تنویر فکری با همکاری ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، نشستی را برای دانش‌آموزان و کارمندان انستیتوت تکنالوژی افغان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۱۴
Background image

ورکشاپ ۲۰ روزه ارتقای ظرفیت استادان تعلیمات خاص به پایان رسید

ورکشاپ آموزشی و ارتقای ظرفیت ۲۰ روزه استادان مراکز آموزشی تعلیمات خاص اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، با همکاری کمیته ناروی برای افغانستان، به پایان رسید. این برنامه از سوی ریاست انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۲
Background image

نشست هماهنگی با مسئول مؤسسه «اسلامیک ریلیف» برگزار شد

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت ننگرهار به‌منظور تقویت هماهنگی و گسترش همکاری‌های مشترک، نشستی با مسئولان مؤسسه «اسلامیک ریلیف»برگزار کرد. هردوطرف در این نشست پیرامون تقویت آموزش‌های. . .

BACK TO NEWS