برگزاری نشست اصلاحی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱/۱۶ - ۹:۴۸

نشست اصلاحی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با اشتراک کارمندان و سخنرانی مفتی نجم الدین حقانی ریس دعوت و ارشاد این اداره برگزار گردید.

محترم مفتی نجم الدین حقانی در این جلسه درسی پیرامون نقش برنامه های اصلاحی در زندگی روزمره مومنان صحبت نمود.

ایشان گفت که اشتراک در برنامه های درسی اصلاحی به خیر و صلاح مومنان است و برای آن از سوی الله متعال پاداش و اجر نیز اعطا میگردد.

مفتی حقانی همچنان از اشتراک کننده گان این برنامه آموزشی خواست، که در برنامه های اصلاحی و بیانات آن اشتراک نمایند تا از ثواب و پاداش آن نیز مستفید شوند.

ایشان همچنان در ادامه پیرامون حکمت های ماه مبارک رمضان صحبت نمود و نشست با دعای خیر پایان یافت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۱۲:۴۴
Background image

برگزاری برنامه ارتقای ظرفیت برای معتمدین مراکز تعلیمات تخنیکی لوگر

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر می‌گویند که به منظور بهبود امور در بخش املاک و خدمات، سیمینار یک روزه برای معتمدین مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار گردید. در این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۹:۲۹
Background image

آموزش عملی دانش‌آموزان رشته ساختمان انستیتوت کثیرالرشتوی هسکه مېنه

دانش‌آموزان رشته ساختمانی انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی هسکه مېنه ولایت ننگرهار درباره قالب‌بندی و سیخ‌بندی ساختمان به گونه عملی آموزش دیدند. این جلسه درسی در یک ساختمانی که زیر کار قرار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

فراغت ده‌ها مجاهد از برنامه آموزش اداره و مدیریت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

مراسم فراغت حدود 120 مجاهد از برنامه آموزش اداره و مدیریت مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بامیان برگزار گردید. در این مراسم الحاج قاری گل حیدر شفق والی بامیان نیز اشتراک و سخنرانی. . .

BACK TO NEWS