برگزاری مراسم جشن فراغت برنامه‌های حرفوی در ولایت تخار

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۷/۱۲ - ۱۰:۱۴
TVETA

مراسم جشن فراغت 91 تن از دانش‌آموزان برنامه‌های حرفوی رشته‌های ترمیم وسایل برقی، ترمیم مبایل وخیاطی در ولایت تخار برگزار گردید.

در این مراسم علما، بزرگان و مسئولان محلی حضور اشتراک و سخنرانی کردند.

سخنرانان در این مراسم تأکید کردند که فراگیری آموزش‌های حرفوی در راستای کاریابی برای جوانان بسیار مفید است. آنان از اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی خواستند تا کورس‌های حرفوی را در این ولایت بیشتر تقویت نمایند.

در همین حال مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی هنگام سخنرانی در این مراسم اضافه کردند که برنامه‌های حرفوی یکی از برنامه‌های مهم اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی است که تاکنون صدها نفر از آن فارغ گردیده‌اند.

در پایان این برنامه برای فاغان تصدیق‌نامه نیز اهدا گردید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۸:۴۵
Background image

اخذ امتحان رقابتی کتاب سیرت‌النبی ﷺ در ولایت دایکندی

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت دایکندی، با هماهنگی ریاست اطلاعات و فرهنگ و اداره نشراتی علمی و فرهنگی «منار نور»، امتحان رقابتی کتاب سیرت‌النبی ﷺ را برگزار نمود. در این برنامه بیش. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۱۴:۲۸
Background image

تأکید رئیس نصاب تعلیمی بر اهمیت فراگیری علوم و تکنالوژی

دکتور محمد عارف عطائی رئیس نصاب تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، در نشستی با دانشجویان انستیتوت تکنالوژی افغان، پیرامون اهمیت فراگیری علوم و همچنین نقش دانش و تکنالوژی در پیشرفت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۶ - ۱۴:۴۸
Background image

پایان ورکشاپ مهارت‌های کاریابی و کارآفرینی معاونیت انجنیری

ورکشاپ سه‌روزه «مهارت‌های کاریابی و کارآفرینی» که با حضور دانشجویان رشته‌های مختلف در تالار انستیتوت معاون انجنیری ولایت کاپیسا برگزار شده بود، به پایان رسید. در مراسم اختتامیه این. . .

BACK TO NEWS