برگزاری دومین نمایشگاه پرداخت الکترونیکی در کابل

media_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۴ - ۱۱:۵۵
tveta11

دومین نمایشگاه پرداخت الکترونیکی با آیاتی از کلام الله مجید و با اجرای زیبای سرود ملی توسط شاگردان انستیتوت ناشنوایان به میزبانی ریاست عمومی عواید وزارت مالیه برگزار گردید.

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، د افغانستان بانک، اداره اطاق های تجارت افغانستان، اداره تدارکات ملی، اتحادیه بانک های خصوصی افغانستان، شرکت مخابراتی روشن، شرکت مخابراتی اتصالات و شرکت مخابراتی ام تی ان در این نمایشگاه حضور داشته و غرفه های جداگانه را به نمایش گذاشته بوند.

آقای اجمل بارکزی رئیس سیستم پرداخت الکترونیکی هدف از برگزاری این نمایشگاه را آگاهی دهی در مورد نهادینه شدن پرداخت الکترونیکی پول عنوان کرد.

انستیتوت هنرهای زیبا که به نمایندگی از اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در این نمایشگاه شرکت کرده بود، تابلوهای نقاشی شده و آثار دست ساخته شاگردان را در آنجا به نمایش گذاشتند. آقای عبدالرزاق عمری آمر فرصت های کاریابی و مسئول این غرفه در رابطه به ایجاد این نمایشگاه صحبت نموده افزود: ایجاد چنین نمایشگاه ها و معرفی تکنولوژی معاصر به نسل جوان، یکی از اهداف اصلی ما بوده تا بتوانیم از این طریق زمینه را برای کار عملی متعلمین و محصلین مساعد ساخته و فرصت های کاری و اشتغالزایی را در بازار کار برای آنان فراهم نماییم. ما درتلاش هستیم تا ازطریق برگزاری نمایشگاه ها، صنایع دستی و هنری شاگردان تعلیمات تخنیکی و مسلکی را به مردم معرفی نماییم تا زمینه خرید و فروش آن مساعد گردیده در نهایت برای فارغان زمینه اشتغال فراهم گردد.

این نمایشگاه الی 5 جدی سال روان به روی بازدید کنندگان باز خواهد بود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۱:۲۹
Background image

برگزاری سیمینار آموزشی ازسوی ریاست تحقیق و نوآوری

ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای کارمندان بست‌های اکادمیک این اداره سیمینار آموزشی برگزار نمود. در این برنامه حدود 60 کارمند اشتراک داشتند که برای یک روز درباره. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۹:۴۰
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری آمریت تخنیکی و ریاست حوزه دریایی لغمان

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با مسئولان ریاست حوزه فرعی دریایی ولایت لغمان تفاهم‌نامه همکاری امضاء کرد. بر بنیاد این تفاهم‌نامه زمینه آموزش‌های عملی برای دانش‌آموزان مراکز. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۹:۵۸
Background image

ادامه کمپاین نهال‌شانی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

کمپاین نهال‌شانی که چندی قبل ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری آمریت‌های تخنیکی ولایات راه‌اندازی گردیده بود، ادامه دارد. در ادامه این برنامه مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی. . .

BACK TO NEWS