برگزاری برنامه ارتقای ظرفیت برای مدیران و اعضای نظارت ولایات

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۴ - ۱۵:۴۰
tveta

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای مدیران و اعضای نظارت تعلیمی و تحصیلی این اداره برای ولایات، برنامه ارتقای ظرفیت برگزار کرد.

این برنامه امروز با اشتراک و سخنرانی مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی و مسلکی آغاز گردید.

برنامه ارتقای ظرفیت مدیران واعضای نظار برای شش روز ادامه دارد و هدف از آن آشنایی بیشتر اعضای نظارت با شیوه‌ها و چگونگی نظارت وارزیابی امور تعلیمی و تحصیلی عنوان شده‌است.

در همین حال معاون امور تخنیکی و مسلکی در این برنامه بر اهمیت جایگاه وظایف اعضای نظارت ولایات تأکید کرد و افزود که آنان باید با دقت و شفافیت کامل، وظایف شان را انجام دهند.

همچنین محترم مولوی احساس از اشتراک کنندگان این برنامه خواست تا از بیت‌المال حفاظت گردد. او با اشاره به فرا رسیدن فصل بهار در کشور گفت که باید در راستای سرسبزی و غرس نهال بیشتر کار شود.

در ادامه این مراسم مولوی مبشرآغا رئیس عمومی امور تعلیمی و تحصیلی نیز پیرامون اهمیت وظایف اعضای نظارت صحبت کرد و بر توجه بیشتر مسئولین نظارتی ولایات در انجام وظایف، تأکید نمود.

ازسوی هم محترم مولوی عبدالودود عمر رئیس نظارت و ارزیابی تعلیمی و تحصیلی نیز درباره اهداف این برنامه صحبت نمود و از اعضای اشتراک کننده در این برنامه خواست تا امور نظارت و ارزیابی را با جرعت، شفافیت و دقت انجام دهند.

محترم مولوی عمر علاوه کرد که اعضای نظارت ولایات باید در تمام امور آمریت‌های تخنیکی ولایات نظارت نمایند و از چگونگی اجراآت شان نیز به مسئولین گزارش دهند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۱۲:۴۴
Background image

برگزاری برنامه ارتقای ظرفیت برای معتمدین مراکز تعلیمات تخنیکی لوگر

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر می‌گویند که به منظور بهبود امور در بخش املاک و خدمات، سیمینار یک روزه برای معتمدین مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار گردید. در این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۹:۲۹
Background image

آموزش عملی دانش‌آموزان رشته ساختمان انستیتوت کثیرالرشتوی هسکه مېنه

دانش‌آموزان رشته ساختمانی انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی هسکه مېنه ولایت ننگرهار درباره قالب‌بندی و سیخ‌بندی ساختمان به گونه عملی آموزش دیدند. این جلسه درسی در یک ساختمانی که زیر کار قرار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

فراغت ده‌ها مجاهد از برنامه آموزش اداره و مدیریت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

مراسم فراغت حدود 120 مجاهد از برنامه آموزش اداره و مدیریت مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بامیان برگزار گردید. در این مراسم الحاج قاری گل حیدر شفق والی بامیان نیز اشتراک و سخنرانی. . .

BACK TO NEWS