بررسی انستیتوت کثیرالرشتوی پروان ازسوی سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۹/۱۵ - ۱۴:۴
tveta

مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در جریان سفرش به ولایت پروان وضعیت انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز این ولایت را بررسی نمود.

ایشان از جریان امتحان محصلین این انستیتوت نیز بازدید کرد و با شماری از آنان درباره مشکلات و نیازهای شان، به‌گونه مستقیم گفت‌وگو نمود.

هدف از سفر این هیأت به ولایات، بررسی مشکلات و چگونگی رسیدگی به نیازهای مراکز تخنیکی و مسلکی عنوان شده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۸:۱۵
Background image

آموزش عملی ساختمان برای دانش‌آموزان رشته تعمیرات

به اساس تفاهم‌نامه همکاری میان آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بلخ و ریاست شهرسازی آن ولایت، برنامه آموزشی عملی برای دانش‌آموزان رشته تعمیرات انستیتوت نفت و گاز برگزار گردید. در این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۴:۱۸
Background image

تعین و تفویض صلاحیت‌های مسئولان ولایتی تعلیمات تخنیکی

نشست رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درباره چگونگی تعین و تفویض صلاحیت‌ها و مسئولیت‌های زون‌های تعلیمات تخنیکی و مسلکی و آمریت‌های تخنیکی ولایات برگزار شد. در آغاز مجلس، محترم الحاج. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۰:۱۳
Background image

تدریس عملی«گیربکس اتومات» در انستیتوت تخنیکی تخار

در ادامه روند آموزش‌های عملی در انستیتوت تخنیکی و مسلکی ولایت تخار، دانش‌آموزان رشته ترمیم موتر پیرامون چگونگی ترمیم «گیربکس اتومات» موتر به گونه عملی آموزش دیدند. در همین حال استاد. . .

BACK TO NEWS