انستیتوت هنرها و معماری فیروزکوه نمایشگاه برگزار کرد

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۳/۹ - ۱۵:۴۷
TVETA

انستیتوت خصوصی هنرها و معماری فیروزکوه با همکاری اکادمی علوم افغانستان نمایشگاه آثار هنری برگزار کرد.

در این نمایشگاه حدود 70 اثر هنری ازبخش‌های خطاطی، نقاشی، سرامیک و میناتوری به نمایش گذاشته شد.

در مراسم افتتاحیه این برنامه شماری از مقامات حکومت نیز اشتراک و سخنرانی کردند. آنان از دست‌آوردهای انستیتوت هنرها و معماری فیروزکوه ستایش نمودند.

قابل ذکر است که بخش زیادی از انستیتوت‌های خصوصی درسراسر کشور، فعالیت‌های شان را در هماهنگی با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به پیش می‌برند.

در همین حال، احمد جاوید پویا مسئول انستیتوت فیروزکوه درباره فعالیت‌های این مرکز آموزشی توضیحات داد. ایشان گفت که انستیتوت فیروزکوه تاکنون پنج دور محصلین را فارغ داده است و به اساس آمارهای رسمی حدود 65درصد فارغان در بازا صاحب کار هستند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۲۸
Background image

ادامه برنامه‌های اصلاحی و تربیتی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی

در ادامه برنامه‌های سه‌روزه اصلاحی و تربیتی، اداره تنویر فکری با همکاری ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، نشستی را برای دانش‌آموزان و کارمندان انستیتوت تکنالوژی افغان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۱۴
Background image

ورکشاپ ۲۰ روزه ارتقای ظرفیت استادان تعلیمات خاص به پایان رسید

ورکشاپ آموزشی و ارتقای ظرفیت ۲۰ روزه استادان مراکز آموزشی تعلیمات خاص اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، با همکاری کمیته ناروی برای افغانستان، به پایان رسید. این برنامه از سوی ریاست انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۲
Background image

نشست هماهنگی با مسئول مؤسسه «اسلامیک ریلیف» برگزار شد

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت ننگرهار به‌منظور تقویت هماهنگی و گسترش همکاری‌های مشترک، نشستی با مسئولان مؤسسه «اسلامیک ریلیف»برگزار کرد. هردوطرف در این نشست پیرامون تقویت آموزش‌های. . .

BACK TO NEWS