انستیتوت هنرها و معماری فیروزکوه نمایشگاه برگزار کرد

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۳/۹ - ۱۵:۴۷
TVETA

انستیتوت خصوصی هنرها و معماری فیروزکوه با همکاری اکادمی علوم افغانستان نمایشگاه آثار هنری برگزار کرد.

در این نمایشگاه حدود 70 اثر هنری ازبخش‌های خطاطی، نقاشی، سرامیک و میناتوری به نمایش گذاشته شد.

در مراسم افتتاحیه این برنامه شماری از مقامات حکومت نیز اشتراک و سخنرانی کردند. آنان از دست‌آوردهای انستیتوت هنرها و معماری فیروزکوه ستایش نمودند.

قابل ذکر است که بخش زیادی از انستیتوت‌های خصوصی درسراسر کشور، فعالیت‌های شان را در هماهنگی با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به پیش می‌برند.

در همین حال، احمد جاوید پویا مسئول انستیتوت فیروزکوه درباره فعالیت‌های این مرکز آموزشی توضیحات داد. ایشان گفت که انستیتوت فیروزکوه تاکنون پنج دور محصلین را فارغ داده است و به اساس آمارهای رسمی حدود 65درصد فارغان در بازا صاحب کار هستند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۰
Background image

تداوم آموزش‌های عملی محصلان رشته تعمیرات در انستیتوت انجنیری بلخ

در ادامه برنامه‌های آموزشی عملی، محصلان صنف چهاردهم رشته تعمیرات انستیتوت انجنیری بلخ تحت رهنمایی استاد بخش مربوطه، فعالیت‌های عملی مضمون «معموره‌های خشتی» را در ساحه عمل با موفقیت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۸:۵۹
Background image

راه‌اندازی نشرات زنده رادیویی توسط محصلان انستیتوت میخانیکی

در ادامه تطبیق برنامه‌های عملی آموزشی، محصلان صنف چهاردهم دیپارتمنت الکترونیک انستیتوت میخانیکی ولایت کابل موفق شدند نشرات مستقیم و زنده رادیویی را از طریق دستگاه ترانسمیتر راه‌اندازی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۸:۴۱
Background image

راه‌اندازی سیمینار مهارت‌های کاریابی برای دانش‌آموزان انستیتوت میخانیکی

سیمینار آموزشی مهارت‌های کاریابی و مشوره‌دهی های شغلی به ابتکار ریاست تحقیق و نوآوری و اشتراک شماری از دانش‌آموزان و کارمندان انستیتوت میخانیکی ولایت کابل برگزار گردید. این سیمینار با. . .

BACK TO NEWS