امضای ۶ تفاهمنامه همکاری ادارۀ تعلیمات تخنیکی و مسلکی با ارگانهای دولتی و خصوصی

aaron
شنبه ۱۳۹۸/۵/۵ - ۱۷:۴۶
tveta -sahar

ادارۀ تعلیمات تخنیکی و مسلکی، با مسوولان وزارت امور داخله، پوهنتون کابل، ادارۀ انکشاف زون پایتخت، پوهنتون پلی‌تخنیک کابل، اتحادیه موبل و فرنیچر شهرکابل و مؤسسۀ ملی افغان‌ها برای آموزش بزرگ سالان(انافی)، تفاهمنامه همکاری امضاء کرد.

ندیمه سحر، رییس اداره تعلیمات تخنیکی ومسلکی که روز شنبه در یک کنفرانس خبری مشترک در مرکز اطلاعات ورسانه های حکومت سخن می زد افزود: هدف امضای این تفاهمنامه تقویت پاسخگویی انکشاف نصاب تعلیمی تخنیکی و مسلکی، ارائۀ آموزش‌ها برای رشته‌های ساختمانی و ترمیم موتر، زمینه سازی فرصت‌های کاریابی برای فارغان مؤسسات تعلیمات تخنیکی و مسلکی و ارتقای ظرفیت برای کارمندان اناث این اداره است.

این تفاهم‌نامه اقدام مهم برای حمایت از تعلیمات تخنیکی و مسلکی در همکاری ادارات زیربط بوده و باعث می شود که فرصت‌های آموزشی تعلیمات تخنیکی و مسلکی، فراهم‌سازی زمینۀ کاریابی در بازار و رسیدن به توسعۀ تعلیمات تخنیکی و مسلکی کشور بهبود یابد.

بر مبنای این تفاهم‌نامه‌ ادارات مکلف می گردند تا در تطبیق مواد تفاهم‌نامه که توسط ادارۀ تعلیمات تخنیکی و مسلکی با وزارت امور داخله، پوهنتون کابل، ادارۀ انکشاف زون پایتخت، پوهنتون پلی‌تخنیک کابل، اتحادیه موبل و فرنیچر شهرکابل ومؤسسۀ انافی امضاء شد، از اجراات موثر هم‌دیگر شان را اطمینان دهند.

ادارۀ تعلیمات تخنیکی و مسلکی با در نظرداشت صلاحیت‌ها و وظایف قانونی آن، به منظور بهسازی فعالیت‌های تعلیمات تخنیکی و مسلکی و بعد از امضای این تفاهم نامه، طرفین زمینۀ همکاری های دو طرف را مطابق آنچه در متن تفاهم نامه ذکر شده است، فراهم خواهد ساخت.

این اداره متعهد است تا زمینه تعلمیات تخنیکی ومسلکی را به تمام شهروندان در سراسر کشور، حتی به سطح ولسوالی ها فراهم سازد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۱:۲۹
Background image

برگزاری سیمینار آموزشی ازسوی ریاست تحقیق و نوآوری

ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای کارمندان بست‌های اکادمیک این اداره سیمینار آموزشی برگزار نمود. در این برنامه حدود 60 کارمند اشتراک داشتند که برای یک روز درباره. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۹:۴۰
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری آمریت تخنیکی و ریاست حوزه دریایی لغمان

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با مسئولان ریاست حوزه فرعی دریایی ولایت لغمان تفاهم‌نامه همکاری امضاء کرد. بر بنیاد این تفاهم‌نامه زمینه آموزش‌های عملی برای دانش‌آموزان مراکز. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۹:۵۸
Background image

ادامه کمپاین نهال‌شانی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

کمپاین نهال‌شانی که چندی قبل ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری آمریت‌های تخنیکی ولایات راه‌اندازی گردیده بود، ادامه دارد. در ادامه این برنامه مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی. . .

BACK TO NEWS