آموزش عملی محصلین انستیتوت تخنیکی خوست در ورکشاپ کارات عملی

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۳ - ۱۱:۳۲

محصلین رشته برق انستیتوت تخنیکی ولایت خوست طی یک جلسه درسی آموزش های علمی در ورکشاپ کارات عملی آن مرکز آموزشی پیرامون موتور های برقی آموزش دیدند.

آنان همچنان در مورد موتور یک فاز AC، ترمیم اوتو برقی و چگونگی ترمیم شماری از وسایل برقی دیگر نیز به گونه عملی آموزش دیدند.

در همین حال استاد رهنما در جریان درس برای آنان در مورد موضوعات مختلف برقی به شکل مفصل توضیحات ارایه نموده و به سوالات و پرسش‌های محصلین پاسخ داد.

بخش عمده آموزش ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است؛ طوری که فارغان این مراکز به صورت مستقیم جذب بازار کار میشوند.

از همین‌رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره بر تقویت آموزش های عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تاکید می نمایند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۹:۱۰
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری آمریت تعلیمات تخنیکی و ریاست زراعت بامیان

تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بامیان و آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی این ولایت، طی یک نشست رسمی به امضا رسید. این تفاهم‌نامه از سوی محترم الحاج مولوی عبدالهادی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۴:۲۰
Background image

آغاز بازنگری و اعتباردهی نصاب تعلیمی رشته نقاشی در اداره تعلیمات تخنیکی

روند بازنگری و اعتباردهی نصاب تعلیمی رشته نقاشی انستیتوت هنرهای زیبا و صنایع از سوی ریاست نصاب تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی آغاز شد. این برنامه به مدت ۳۰ روز ادامه خواهد داشت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۴:۱۰
Background image

آزمایش عملی سیستم انرژی خورشیدی در انستیتوت معاون انجنیری کاپیسا

دانش آموزان صنف چهاردهم رشته انرژی‌های قابل تجدید در انستیتوت معاون انجنیری ولایت کاپیسا در باره قطعات و تجهیزات سیستم انرژی خورشیدی به گونه عملی آموزش دیدند. در این جلسه درسی، محصلین. . .

BACK TO NEWS