آموزش عملی دانش‌آموزان رشته زراعت لیسه مسلکی زراعت بهسود ولایت ننگرهار

media_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۰:۲۲

در چارچوب برنامه‌های آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی آموزش عملی مضمون «مبانی خاک‌شناسی» با موضوع بافت خاک برای شاگردان صنف دهم لیسه مسلکی زراعت بهسود برگزار شد.

دانش آموزان رشته زراعت لیسه مسلکی بهسود  به‌گونه ساده و کاربردی با ذرات تشکیل‌دهنده خاک و ساختار آن با استفاده از بوتل‌های شفاف، آزمایش ته‌نشینی خاک را انجام دادند که در این روش خاک در داخل بوتل با آب مخلوط شده و پس از تکان دادن آن ذرات خاک به‌مرور زمان بر اساس اندازه و وزن جدا شده و در قالب طبقات مختلف (سطحی، میانی و عمیق) نشان داده میشود.

اشتراک کننده‌گان این برنامه آموزشی می‌گویند کارهای عملی به شاگردان کمک میکند تا به ‌صورت عینی تفاوت میان ذرات ریگ و خاک را مشاهده کرده و درک بهتری از ترکیب و بافت خاک به‌دست آورند.

بخش عمده آموزش‌ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است. از همینرو فارغان مراکز آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی مستقیم جذب بازار کار می‌شوند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۲۸
Background image

ادامه برنامه‌های اصلاحی و تربیتی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی

در ادامه برنامه‌های سه‌روزه اصلاحی و تربیتی، اداره تنویر فکری با همکاری ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، نشستی را برای دانش‌آموزان و کارمندان انستیتوت تکنالوژی افغان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۱۴
Background image

ورکشاپ ۲۰ روزه ارتقای ظرفیت استادان تعلیمات خاص به پایان رسید

ورکشاپ آموزشی و ارتقای ظرفیت ۲۰ روزه استادان مراکز آموزشی تعلیمات خاص اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، با همکاری کمیته ناروی برای افغانستان، به پایان رسید. این برنامه از سوی ریاست انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۲
Background image

نشست هماهنگی با مسئول مؤسسه «اسلامیک ریلیف» برگزار شد

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت ننگرهار به‌منظور تقویت هماهنگی و گسترش همکاری‌های مشترک، نشستی با مسئولان مؤسسه «اسلامیک ریلیف»برگزار کرد. هردوطرف در این نشست پیرامون تقویت آموزش‌های. . .

BACK TO NEWS