آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای محصلین پوهنتون ننگرهار سیمینار برگزار کرد

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۲ - ۱۱:۳۷
TVETA

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لغمان برای شماری از محصلین پوهنتون ننگرهار در تالار این پوهنتون سیمینار برگزار کرد.

این سیمینار تحت عنوان (افزایش فرصت های شغلی در ادارات عامه) برگزار شد که در آن شماری از محصلین پوهنځی اداره و پالسی عامه پوهنتون ننگرهار اشتراک داشتند.

سخنرانان در این برنامه بر اهمیت این سیمینار تأکید کردند و از محصلین خواستند تا از مواد و مطالب موجود در این سیمینار استفاده اعظمی نمیاند.

مسولان پوهنتون ننگرهار ضمن تقدیر و امتنان از آمریت تعلیملت تخنیکی و مسلکی ولایت لغمان افزودند که برگزاری این سیمینار در راستای بلند بردن ظرفیت محصلین این پوهنتون بسیار موثر است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۱:۳
Background image

آموزش عملی برای دانش‌آموزان رشته برق لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان برگزار شد

در چارچوب برنامه‌های آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی آموزش عملی در بخش برق برای شاگردان صنف دوازدهم لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز این ولایت برگزار گردید. دانش آموزان به ‌صورت عملی با. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۰:۲۲
Background image

آموزش عملی دانش‌آموزان رشته زراعت لیسه مسلکی زراعت بهسود ولایت ننگرهار

در چارچوب برنامه‌های آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی آموزش عملی مضمون «مبانی خاک‌شناسی» با موضوع بافت خاک برای شاگردان صنف دهم لیسه مسلکی زراعت بهسود برگزار شد. دانش آموزان رشته. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۱۲:۴۴
Background image

برگزاری برنامه ارتقای ظرفیت برای معتمدین مراکز تعلیمات تخنیکی لوگر

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر می‌گویند که به منظور بهبود امور در بخش املاک و خدمات، سیمینار یک روزه برای معتمدین مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار گردید. در این. . .

BACK TO NEWS