آمادگی روسیه برای آموزش فارغان مراکز آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱/۲۳ - ۱۲:۰
آمادگی روسیه برای آموزش فارغان مراکز آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

کشور روسیه، برای آموزش بیشتر فارغان مراکز آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی اعلان آمادگی کرده‌است.

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای شفافیت در روند معرفی فارغان؛ کمیته‌ی را به‌ریاست مولوی نیک محمد نیک‌مل، رئیس پلان و هماهنگی استراتیژیک این اداره ایجاد کرد.

قرار است به‌زودی شماری از فارغان مراکز آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای فراگیری بیشتر آموزش‌های مسلکی به کشور روسیه فرستاده شوند.

فارغان معرفی شده در انستیتوت‌های تخنیکی و تحقیقاتی مسکو در بخش‌های ساختمانی، زیربنایی، دیزاین، سروی، کانکریت، کانکریت آهن آموزش خواهند دید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۹:۲۸
Background image

نشست‌های هماهنگی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با وزارت امور خارجه

انجنیر احمد نبی نائل رئیس ارتباط خارجه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مفتی نورالله عزام رئیس حقوق و معاهدات وزارت امور خارجه، دیدار و در مورد روند پیگیری تفاهمنامه‌های همکاری میان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۹:۱۰
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری آمریت تعلیمات تخنیکی و ریاست زراعت بامیان

تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بامیان و آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی این ولایت، طی یک نشست رسمی به امضا رسید. این تفاهم‌نامه از سوی محترم الحاج مولوی عبدالهادی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۴:۲۰
Background image

آغاز بازنگری و اعتباردهی نصاب تعلیمی رشته نقاشی در اداره تعلیمات تخنیکی

روند بازنگری و اعتباردهی نصاب تعلیمی رشته نقاشی انستیتوت هنرهای زیبا و صنایع از سوی ریاست نصاب تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی آغاز شد. این برنامه به مدت ۳۰ روز ادامه خواهد داشت و. . .

BACK TO NEWS