گامِ بزرگی دیگر در جهت تحقق اهداف توسعوی و انکشافی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برداشته شد!

media_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۷/۲۹ - ۹:۳
tvet5

طی مراسم جداگانهٔ در ولایت بغلان، لیسه کثیرالرشتوی در ولسوالی ده صلاح و انستیتوت کثیرالرشتوی در ولسوالی خوست افتتاح گردیدند!

لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی ده صلاح چهار شنبه ۲ میزان و انستیتوت کثیر الرشتوی ولسوالی خوست دو شنبه ۷ میزان، با حضورداشت نثار احمد"نوری" و محمد نادر "مروت" هیئت اعزامی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی؛ مسئولین مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولسوالی های متذکره؛ محترمه پشتنه "نرمگوی" آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بغلان؛ آمرین مؤسسات تعلیمات تخنیکی و مسلکی آنولا؛ ولسوالان محترم ولسوالی های ده صلاح و خوست؛ قوماندانان امینه ولسوالی های متذکره؛ موسفیدان؛ جوانان و نوجوانان با قطع نوار افتتاح و به بهره برداری سپرده شدند.

در جریان محفل، سخنرانان هر یک به نوبه خویش پیرامون موضوع صحبت و مسئولین دولتی و مردم علم پرور ولایت بغلان از این اقدام رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی اظهار سپاس و قدردانی نموده، وعده سپردند که در تحقق اهداف انکشافی و توسعوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از سعی و تلاش دریغ نخواهند کرد.

درختم محفل افتتاحیه، مسؤلین ومتنفذین ولسوالی ده صلاح، محلی در منطقۀ بنام صیاد به مساحت ۵ جریب زمین را به لیسه کثیرالرشتوی این ولسوالی اهداء نموده وعده سپردند که بعد از طی مراحل قانونی، زمین متذکره را جهت اعمار تعمیر لیسه در اختیار اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی قرار می دهند.

همچنان متنفذین و مسئولین حکومتی ولسوالی خوست بعد از مراسم افتتاح و بعد از بحث و تبادل نظر، فیصله نمودند که از جمله ۴۰ جریب زمین لیسه عالی پوزهٔ ریگ که ملکیت معارف می باشد، به مساحت ۱۰ جریب زمین آن برای اعمار تعمیر ولسوالی خوست اختصاص داده شده و بعد از طی مراحل قانونی در اختیار اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی قرارگیرد.

مجلس با ذکر دعای خیر و آرزوی صلح و آرامش در کشور پایان یافتند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۹:۵۷
Background image

نخستین دورۀ فراغت ۲۰۳ تن از مجاهدین در سطح ولایت سمنگان برگزار شد

محفل فراغت ۲۰۳ تن از مجاهدین از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت سمنگان، در تالار مقام آن ولایت برگزار گردید. در این محفل شماری از علماء، مسئولان محلی و متنفذین قومی اشتراک و سخنرانی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۹:۲۸
Background image

تأکید مولوی غلام سعید حساس بر اجراآت بهتر امور

محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی در نشستی با رئیس نصاب تعلیمی و رئیس ارزیابی تعلیمی و تحصیلی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی دیدار و گفت‌گو نمود. هدف از این دیدار. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۳:۱۵
Background image

چرا امروز باید تعلیمات تخنیکی را اولویت اول آموزش قرار دهیم؟

تعلیمات تخنیکی و مسلکی ستون فقرات توسعه اقتصادی هر کشور است. زیرا این آموزش‌ها نیروی کار ماهر، متخصص و آماده‌ی ورود به بازار کار تربیت می‌کند و فاصله میان آموزش و نیازهای واقعی اقتصاد. . .

BACK TO NEWS