معاون امور اکادمیک از مکاتب مسلکی ولسوالی‌های میربچه‌کوت و فرزه کابل بازدید کرد

media_admin
شنبه ۱۴۰۱/۵/۱۵ - ۱۰:۰
Academic

استاد نورمحمد عزیزی؛ معاون امور اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و هیأت همراه‌اش از لیسه‌های مسلکی زراعت ولسوالی‌های میربچه‌کوت و فرزه ولایت کابل بازدید کرد.

آقای عزیزی پلان و مفردات درسی استادان را ارزیابی و بر بهبود کیفیت تدریس تأکید کرد.

ایشان هنگام بازدید از صنوف مکاتب، مشکلات شاگردان و استادان را شنید. آنان کمبود تجهیزات، کمبود کتب درسی و نبود لابراتوار را از چالش‌های عمده عنوان کردند.

معاون امور اکادمیک در قسمت حل مشکلات وعده همکاری نمود وافزود: «در این اواخر به اثر سعی وتلاش مقام رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، مطبعه این اداره دوباره فعال شد و به‌زودی کمبود کتب رفع خواهد شد.»

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۹:۵۷
Background image

نخستین دورۀ فراغت ۲۰۳ تن از مجاهدین در سطح ولایت سمنگان برگزار شد

محفل فراغت ۲۰۳ تن از مجاهدین از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت سمنگان، در تالار مقام آن ولایت برگزار گردید. در این محفل شماری از علماء، مسئولان محلی و متنفذین قومی اشتراک و سخنرانی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۹:۲۸
Background image

تأکید مولوی غلام سعید حساس بر اجراآت بهتر امور

محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی در نشستی با رئیس نصاب تعلیمی و رئیس ارزیابی تعلیمی و تحصیلی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی دیدار و گفت‌گو نمود. هدف از این دیدار. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۳:۱۵
Background image

چرا امروز باید تعلیمات تخنیکی را اولویت اول آموزش قرار دهیم؟

تعلیمات تخنیکی و مسلکی ستون فقرات توسعه اقتصادی هر کشور است. زیرا این آموزش‌ها نیروی کار ماهر، متخصص و آماده‌ی ورود به بازار کار تربیت می‌کند و فاصله میان آموزش و نیازهای واقعی اقتصاد. . .

BACK TO NEWS