فراغت کارمندان تازه‌تقرر ادارات دولتی بلخ از برنامه ارتقای ظرفیت آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی این ولایت

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۵/۳۱ - ۱۱:۵۳
فراغت

کارمندان تازه‌تقرر ادارات دولتی در ولایت بلخ از یک دوره آموزشی ارتقای ظرفیت که از سوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی این ولایت برگزار شده بود، فارغ شده‌اند.

این کارمندان عمدتاً مجاهدین ا.ا.ا هستند و مهارت‌های اداره و مدیریت را فرا گرفته‌اند.

مولوی نورالهادی ابو ادریس، معاون مقام ولایت بلخ در مراسم فراغت این کارمندان از راه‌اندازی برنامه ارتقای ظرفیت توسط آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی این ولایت قدردانی کرد.

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تلاش می‌کند تا در تمام ولایات برای کارمندان تازه‌تقرر از جمله مجاهدین ا.ا.ا برنامه‌های ارتقای ظرفیت برگزار کند. این برنامه تاکنون در چندین ولایت برگزار شده است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۹:۵۷
Background image

نخستین دورۀ فراغت ۲۰۳ تن از مجاهدین در سطح ولایت سمنگان برگزار شد

محفل فراغت ۲۰۳ تن از مجاهدین از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت سمنگان، در تالار مقام آن ولایت برگزار گردید. در این محفل شماری از علماء، مسئولان محلی و متنفذین قومی اشتراک و سخنرانی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۹:۲۸
Background image

تأکید مولوی غلام سعید حساس بر اجراآت بهتر امور

محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی در نشستی با رئیس نصاب تعلیمی و رئیس ارزیابی تعلیمی و تحصیلی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی دیدار و گفت‌گو نمود. هدف از این دیدار. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۳:۱۵
Background image

چرا امروز باید تعلیمات تخنیکی را اولویت اول آموزش قرار دهیم؟

تعلیمات تخنیکی و مسلکی ستون فقرات توسعه اقتصادی هر کشور است. زیرا این آموزش‌ها نیروی کار ماهر، متخصص و آماده‌ی ورود به بازار کار تربیت می‌کند و فاصله میان آموزش و نیازهای واقعی اقتصاد. . .

BACK TO NEWS