سیمینار ارتقای ظرفیت استادان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی پایان یافت

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۴:۴۰

سیمینار ارتقای ظرفیت استادان بخش تکنیشن موتر مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی که پیشتر از سوی ریاست انکشاف مسلکی استادان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ورکشاپ انستیتوت اتو میخانیکی کابل برگزار گردیده بود، پایان یافت.

در مراسم اختتامیه این ورکشاپ مسولان ریاست انکشاف مسلکی استادان با تأکید بر حمایت از استادان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی افزودند که استادان باید در راستای تربیه نیروی ماهر بیشتر تلاش نمایند.

در همین حال اشتراک کننده گان در این برنامه ضمن خرسندی از برگزاری این ورکشاپ آموزشی از تلاش های رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در راستای حمایت از استادان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی قدردانی کردند.

گفتنیست که در این برنامه آموزشی ۱۵ تن استاد اشتراک داشتند که پیرامون «چک کمپیوتری موتر» و موضوعات مرتبط با آن از جمله اسکنر و دستگاه چک کمپیوتری به شکل عملی و نظری آموزش دیدند.

در بخش اخیر این ورکشاپ آموزشی برای استادان تصدیق نامه ها نیز اهدا گردید و مراسم با دعای خیر پایان یافت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۹:۵۷
Background image

نخستین دورۀ فراغت ۲۰۳ تن از مجاهدین در سطح ولایت سمنگان برگزار شد

محفل فراغت ۲۰۳ تن از مجاهدین از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت سمنگان، در تالار مقام آن ولایت برگزار گردید. در این محفل شماری از علماء، مسئولان محلی و متنفذین قومی اشتراک و سخنرانی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۹:۲۸
Background image

تأکید مولوی غلام سعید حساس بر اجراآت بهتر امور

محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی در نشستی با رئیس نصاب تعلیمی و رئیس ارزیابی تعلیمی و تحصیلی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی دیدار و گفت‌گو نمود. هدف از این دیدار. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۳:۱۵
Background image

چرا امروز باید تعلیمات تخنیکی را اولویت اول آموزش قرار دهیم؟

تعلیمات تخنیکی و مسلکی ستون فقرات توسعه اقتصادی هر کشور است. زیرا این آموزش‌ها نیروی کار ماهر، متخصص و آماده‌ی ورود به بازار کار تربیت می‌کند و فاصله میان آموزش و نیازهای واقعی اقتصاد. . .

BACK TO NEWS