سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با نمایندگان مؤسسه برک دیدار کرد

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۵/۱۱ - ۱۴:۴۶
برک موسسه

مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در دفتر کار خود با نمایندگان مؤسسه «برک» دیدار و گفت‌وگو کرد.

صیف الله سیفی، نماینده مؤسسه برک در این دیدار درباره‌ی برنامه‌های این موسسه صحبت کرد و گفت نهاد یادشده در نظر دارد تا در راستای بهبود معیشت و اشتغال‌زایی مردم در شماری از ولایات، آموزش‌های حرفوی را راه‌اندازی کند.

به گفته‌ی او، این آموزش‌ها شامل خیاطی، ترمیم موبایل، مرغداری، باغداری و مالداری است.

آقای سیفی گفت که باتوجه به‌ اینکه خدمات آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی متمرکز بر تربیه نیروی کار مهار است، موسسه برک برای تطبیق برنامه‌های آموزشی خود، نیاز به همکاری این اداره دارد.

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درباره‌ی همکاری این اداره با مؤسسه برک اطمینان داد و گفت که مراکز تخنیکی و مسلکی دارای امکانات و تجهیزات پیشرفته و استادان متخصص هستند..

روح‌الله هوتک، مشاور مقام اداره تعلمیات تخنیکی و مسلکی که در این نشست حضور داشت نیز گفت که این اداره در چارچوب برنامه استاد – شاگردی، در تمام ولایات مواد، تجهیزات و ترینرهای متخصص در بخش آموزش‌های حرفوی دارد.

آقای هوتک افزود که تیمی از متخصصان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مؤسسه برک همکاری خواهد کرد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۱۱:۱۵
Background image

آغاز برنامه حرفوی " ترمیم وسایل برقی " ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ادامه راه‌اندازی آموزش برنامه‌های حرفوی، اینبار برنامه آموزشی حرفوی سه ماهه را در ولسوالی فرخار ولایت تخار دربخش ترمیم وسایل برقی راه‌اندازی نمود. در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۳:۴۳
Background image

آموزش اندازه‌گیری ولتاژ برق در انستیتوت معاون انجنیری کاپیسا

دانش‌آموزان رشته الکتروتخنیک انستیتوت معاون انجنیری ولایت کاپیسا دریک جلسه درسی درباره اندازه‌گیری ولتاژ برق آموزش دیدند. آنان چگونگی استفاده از «میگر» و همچنین اندازه‌گیری دوره برقی را. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۰:۱۰
Background image

کشت و زرع نبات «هیل» برای اولین بار ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

انستیتوت زراعت و وترنری ولایت بامیان برای اولین بار در کشور، روند کشت و زرع نبات «هیل» را به شکل آزمایشی راه‌اندازی نمود. در این مرکز آموزشی، چگونگی کشت و زرع این نبات به دانش‌آموزان به. . .

BACK TO NEWS