جلسه هیأت رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شد

media_admin
شنبه ۱۴۰۱/۷/۱۶ - ۱۴:۴۳
Meeting

جلسه هیأت رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ریاست مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست این اداره برگزار شد.

در این نشست که رییسان و آمرین نیز حضور داشتند، درباره‌ی چگونگی برگزاری سمینار برای آمرین ولایتی تازه‌تقرر، تسریع مصرف بودجه، وضعیت مکاتب ادغام‌شده و توزیع کُتب بحث شد.

حاضرین جلسه درباره‌ی موضوعات فوق نظریات شان را شریک کردند و رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز برای اجراآت هدایات لازم را صادر نمود.

مطابق فیصله جلسه، ریاست‌های پلان و نصاب و آمر تدارکات موظف شد تا روند توزیع کُتب در ولایات را هرچه زودتر آغاز کنند.

همچنین به کمیته تسریع بودجه وظیفه سپرده شد تا اقداماتی را برای مصرف به موقع بودجه روی دست گیرد.

در جلسه رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی وضعیت مراکز ادغام شده بررسی شد و رییس نظارت درباره‌ی فعالیت‌های انجام شده در این زمینه گزارش ارایه کرد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۹:۵۷
Background image

نخستین دورۀ فراغت ۲۰۳ تن از مجاهدین در سطح ولایت سمنگان برگزار شد

محفل فراغت ۲۰۳ تن از مجاهدین از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت سمنگان، در تالار مقام آن ولایت برگزار گردید. در این محفل شماری از علماء، مسئولان محلی و متنفذین قومی اشتراک و سخنرانی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۹:۲۸
Background image

تأکید مولوی غلام سعید حساس بر اجراآت بهتر امور

محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی در نشستی با رئیس نصاب تعلیمی و رئیس ارزیابی تعلیمی و تحصیلی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی دیدار و گفت‌گو نمود. هدف از این دیدار. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۳:۱۵
Background image

چرا امروز باید تعلیمات تخنیکی را اولویت اول آموزش قرار دهیم؟

تعلیمات تخنیکی و مسلکی ستون فقرات توسعه اقتصادی هر کشور است. زیرا این آموزش‌ها نیروی کار ماهر، متخصص و آماده‌ی ورود به بازار کار تربیت می‌کند و فاصله میان آموزش و نیازهای واقعی اقتصاد. . .

BACK TO NEWS