جلسه مالی و اداری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شد

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱/۳۰ - ۱۷:۱۵
tveta116

جلسه مالی و اداری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ریاست مفتی فضل الرحمان فاضل، معین این اداره برگزار شد.

در این جلسه که رییسان و آمرین مالی و خدماتی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز حضور داشتند، درباره مشکلات اداری از جمله فعال ساختن حاضر الکترونیکی، افزایش میزان انترنت اداره، ایجاد دیتابیس دیجیتال برای دیپو و تمدید قرارداد کارمندان NTA بحث شد.

این جلسه کمیته‌هایی را موظف کرد تا موضوعات فوق را بررسی و در جلسه آینده پیشنهاداتی را برای راه حل ارایه کنند.

همچنین در نشست تصمیم گرفته شد تا در موترهای ترانسپورتی انستیتوت‌ها، تابلوهای اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نصب شود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۹:۵۷
Background image

نخستین دورۀ فراغت ۲۰۳ تن از مجاهدین در سطح ولایت سمنگان برگزار شد

محفل فراغت ۲۰۳ تن از مجاهدین از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت سمنگان، در تالار مقام آن ولایت برگزار گردید. در این محفل شماری از علماء، مسئولان محلی و متنفذین قومی اشتراک و سخنرانی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۹:۲۸
Background image

تأکید مولوی غلام سعید حساس بر اجراآت بهتر امور

محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی در نشستی با رئیس نصاب تعلیمی و رئیس ارزیابی تعلیمی و تحصیلی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی دیدار و گفت‌گو نمود. هدف از این دیدار. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۳:۱۵
Background image

چرا امروز باید تعلیمات تخنیکی را اولویت اول آموزش قرار دهیم؟

تعلیمات تخنیکی و مسلکی ستون فقرات توسعه اقتصادی هر کشور است. زیرا این آموزش‌ها نیروی کار ماهر، متخصص و آماده‌ی ورود به بازار کار تربیت می‌کند و فاصله میان آموزش و نیازهای واقعی اقتصاد. . .

BACK TO NEWS