بازدید سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از لیسه مسلکی ناشنوایان کابل

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۵/۱۲ - ۱۶:۵
لیسه ناشنوایان

مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و هیأت همراه‌اش از لیسه مسلکی ناشنوایان کابل بازدید کرد.

 مولوی شهامت مشکلات استادان آن لیسه را شنید و جهت حل مشکلات آنها به مسوولین هدایات لازم داد.

ایشان از جریان تدریس،صنوف مختلف درسی دیدن نموده و نصاب درسی آنها را مورد ارزیابی قرار داد.

آقای شهامت به مسوولین آن لیسه گفت که جهت آشنایی بهتر شاگردان ناشنوا با معارف اسلامی، باید تعداد ساعات مضامین علوم دینی را افزایش بدهند.

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی بار دیگر اطمینان داد که بزودی حفر چاه و اعمار بخش از محوطه آن لیسه آغاز خواهد شد.

گفتنیست که در لیسه مسلکی ناشنوایان بیشتر از ۴۰۰ نفر شاگرد ناشنوا اعم از ذکور و اناث سرگرم آموزش هستند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۹:۵۷
Background image

نخستین دورۀ فراغت ۲۰۳ تن از مجاهدین در سطح ولایت سمنگان برگزار شد

محفل فراغت ۲۰۳ تن از مجاهدین از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت سمنگان، در تالار مقام آن ولایت برگزار گردید. در این محفل شماری از علماء، مسئولان محلی و متنفذین قومی اشتراک و سخنرانی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۹:۲۸
Background image

تأکید مولوی غلام سعید حساس بر اجراآت بهتر امور

محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی در نشستی با رئیس نصاب تعلیمی و رئیس ارزیابی تعلیمی و تحصیلی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی دیدار و گفت‌گو نمود. هدف از این دیدار. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۳:۱۵
Background image

چرا امروز باید تعلیمات تخنیکی را اولویت اول آموزش قرار دهیم؟

تعلیمات تخنیکی و مسلکی ستون فقرات توسعه اقتصادی هر کشور است. زیرا این آموزش‌ها نیروی کار ماهر، متخصص و آماده‌ی ورود به بازار کار تربیت می‌کند و فاصله میان آموزش و نیازهای واقعی اقتصاد. . .

BACK TO NEWS