بازدید رییس عمومی امور تعلیمی و تحصیلی از انستیتوت‌های اتو میخانیکی و اکادمی تربیه معلم کابل

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۴/۱ - ۱۴:۵۱
نظارت

استاد گل محمد سجاد، رییس عمومی تعلیمی و تحصیلی و لعل پادشاه فقیرزاده، رئیس ارزیابی و نظارت تعلیمی و تحصیلی از جریان امتحانات انستیتوت اتومیخانیکی و انستیتوت اکادمی تربیه معلم کابل بازدید کردند.

هدف از این بازدید، نظارت از جریان امتحانات این دو مرکز آموزشی بود.

رئیس ارزیابی و نظارت تعلیمی و تحصیلی با تأکید بر شفافیت در امتحانات گفت که باید امتحانات به‌گونه شفاف برگزار شود تا حق هیچ شاگردی ضایع نشود‌.

رییس امور تعلیمی و تحصیلی ضمن تأکید بر شفافیت گفت: «یک شاگرد به مثابه فرزند یک استاد است، بنابراین هیچ پدری نمی‌خواهد فرزندش در امتحان ناکام بماند، ما آمده ایم تا از شفافیت امتحانات شما نظارت نمایم‌».

آقای سجاد علاوه کرد که رهبری اداره تعلیمات تخنیکی با تلاش فروان و همکاری وزارت تحصیلات عالی، توانسته است فیصدی نمرات پذیریش فارغان انستیتوت‌ها در پوهنتون‌های دولتی را کاهش دهد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۹:۵۷
Background image

نخستین دورۀ فراغت ۲۰۳ تن از مجاهدین در سطح ولایت سمنگان برگزار شد

محفل فراغت ۲۰۳ تن از مجاهدین از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت سمنگان، در تالار مقام آن ولایت برگزار گردید. در این محفل شماری از علماء، مسئولان محلی و متنفذین قومی اشتراک و سخنرانی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۹:۲۸
Background image

تأکید مولوی غلام سعید حساس بر اجراآت بهتر امور

محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی در نشستی با رئیس نصاب تعلیمی و رئیس ارزیابی تعلیمی و تحصیلی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی دیدار و گفت‌گو نمود. هدف از این دیدار. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۳:۱۵
Background image

چرا امروز باید تعلیمات تخنیکی را اولویت اول آموزش قرار دهیم؟

تعلیمات تخنیکی و مسلکی ستون فقرات توسعه اقتصادی هر کشور است. زیرا این آموزش‌ها نیروی کار ماهر، متخصص و آماده‌ی ورود به بازار کار تربیت می‌کند و فاصله میان آموزش و نیازهای واقعی اقتصاد. . .

BACK TO NEWS