بازدید رییس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از انستیتوت جمهوریت و لیسه ناشنوایان کابل

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۸/۱۳ - ۱:۱۲
tveta52

محترم مفتی فضل‌الرحمان فاضل؛ رییس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از انستیتوت نسوان اداره و تجارت جمهوریت و لیسه مسلکی ناشنوایان کابل بازید کرد.

آقای فاضل در نخست از انستیتوت جمهوریت نظارت کرد و با مسئولان این انستیتوت گفتگو نمود.

آمر انستیتوت جمهوریت، توضیحات کامل در مورد این انستیتوت به رییس اداره تعملیات تخنیکی و مسلکی ارایه کرد.

به گفته آمر انستیتوت جمهوریت، در این انستیتوت شاگردان طبقه اناث از صنف چهارم الی چهاردهم درس می‌خوانند.

در حال حاضر دروس شاگردان صنوف ابتدایی این انستیتوت جریان دارد.

رییس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی گفت که کار روی بازگشایی تمامی مکاتب طبق اناث جریان دارد و به‌زودی گشایش خواهند یافت.

ایشان در مورد پرداخت معاشات کارمندان و استادان انستیتوت‌ها نیز اطمینان داد.

رییس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ادامه از لیسه مسلکی ناشنوایان بازید نمود و جریان تدریس این لیسه نظارت کرد.

مسئولان لیسه مسلکی ناشنوایان، مشکلات شان را با رییس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی شریک کردند و آقای فاضل هم اطمینان داد که رسیدگی به مشکلات ناشنوایان در اولویت قرار دارد و در این مورد توجه جدی می‌شود.

رییس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همچنین امکانات درسی لیسه ناشنوایان را بررسی کرد و تعهد داد که برای فراهم ساختن امکانات بیشتر تلاش خواهد کرد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۹:۵۷
Background image

نخستین دورۀ فراغت ۲۰۳ تن از مجاهدین در سطح ولایت سمنگان برگزار شد

محفل فراغت ۲۰۳ تن از مجاهدین از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت سمنگان، در تالار مقام آن ولایت برگزار گردید. در این محفل شماری از علماء، مسئولان محلی و متنفذین قومی اشتراک و سخنرانی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۹:۲۸
Background image

تأکید مولوی غلام سعید حساس بر اجراآت بهتر امور

محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی در نشستی با رئیس نصاب تعلیمی و رئیس ارزیابی تعلیمی و تحصیلی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی دیدار و گفت‌گو نمود. هدف از این دیدار. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۳:۱۵
Background image

چرا امروز باید تعلیمات تخنیکی را اولویت اول آموزش قرار دهیم؟

تعلیمات تخنیکی و مسلکی ستون فقرات توسعه اقتصادی هر کشور است. زیرا این آموزش‌ها نیروی کار ماهر، متخصص و آماده‌ی ورود به بازار کار تربیت می‌کند و فاصله میان آموزش و نیازهای واقعی اقتصاد. . .

BACK TO NEWS