امضای تفاهمنامه همکاری میان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و موسسه «جه ار اس»

media_admin
شنبه ۱۴۰۰/۳/۲۲ - ۹:۲۲
tveta31

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به‌منظور فراهم‌سازی زمینه آموزش مهارت‌های فنی و حرفوی برای جوانان در ولایت‌های کابل، هرات و بامیان با موسسه «جه‌ ار اس» تفاهمنامه همکاری امضا کرد.

این تفاهمنامه روز پنج‌شنبه (۲۰ جوزا) میان بانو ندیمه سحر؛ رییس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و آقای جیرم سیکویرا؛ رییس موسسه «جه‌ ار اس» امضا شد.

هدف از امضای این تفاهمنامه، ایجاد کورس‌های آموزشی مهارت‌های فنی و حرفه‌ای از جمله ترمیم موبایل، خیاطی، قالین‌بافی، دست‌دوزی و آموزش مرغداری برای خانم‌ها در ولایت‌های هرات و بامیان و همچنین در بخش‌های از کابل است.

طبق تفاهمنامه، فراهم‌نمودن کتب آموزشی، مواد درسی و قرطاسیه مورد ضرورت شاگردان در برنامه‌های آموزشی بخشی از مکلفیت‌های موسسه محترم «جه ‌آر اس» است. همچنین اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی متعهد است تا محیط مناسب آموزشی از جمله صنف درسی، چوکی، میز و برق را فراهم نماید.

گفتنی است که «جه آر اس» یک موسسه بین‌المللی است که در بیشتر از ۵۵ کشور برای مهاجرین، عودت کنندگان و بیجاشدگان داخلی کار و فعالیت می‌کند. تمرکز اصلی این موسسه روی تعلیم و تربیه و مهارت‌های مسلکی بخاطر ضرورت اولیه است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۱۱:۱۵
Background image

آغاز برنامه حرفوی " ترمیم وسایل برقی " ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ادامه راه‌اندازی آموزش برنامه‌های حرفوی، اینبار برنامه آموزشی حرفوی سه ماهه را در ولسوالی فرخار ولایت تخار دربخش ترمیم وسایل برقی راه‌اندازی نمود. در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۳:۴۳
Background image

آموزش اندازه‌گیری ولتاژ برق در انستیتوت معاون انجنیری کاپیسا

دانش‌آموزان رشته الکتروتخنیک انستیتوت معاون انجنیری ولایت کاپیسا دریک جلسه درسی درباره اندازه‌گیری ولتاژ برق آموزش دیدند. آنان چگونگی استفاده از «میگر» و همچنین اندازه‌گیری دوره برقی را. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۰:۱۰
Background image

کشت و زرع نبات «هیل» برای اولین بار ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

انستیتوت زراعت و وترنری ولایت بامیان برای اولین بار در کشور، روند کشت و زرع نبات «هیل» را به شکل آزمایشی راه‌اندازی نمود. در این مرکز آموزشی، چگونگی کشت و زرع این نبات به دانش‌آموزان به. . .

BACK TO NEWS