افتتاح مطبعه ملی خط بریل؛ عملی شدن یکی از تعهدات استراتژیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۷ - ۱۵:۴۰
khatBril

قبـل از ظـهـر امـروز مطبـعه مـلی خـط بریـلِ لیـسه مسلــکی نـابیــنایان با حضــور داشـت معـاونین؛ رؤسا؛ مشاور معلولین اداره تعلــیمات تخنــیکی و مسلــکی و مســئولین ایـن مـرکـز آمـوزشی توســط بـانـو ندیـمه سـحـر رئــیس اداره تعـلیمــات تخنیکی و مسلکی افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.

در ایــن مراســم محــترم عـمراخـان منـیب مشاور مقام عالی ریاســت جمـهوری در امور شهـدا و معلـولین، بانـو صبری اندر معیـن وزارت شـهدا و معــلولین، محتـرم عـمر نصیر مـجـددی عضو کمیسـیون معـارف و تحصیلات عالی ولسی جرگه، جان محـمد احمدیــان رئـیس ائتـلاف ملی معــارف و نمـایـنده‌های کمیسیون‌های محترم سویدن، سَرف، دیمَک، آلسو نیز اشتراک نموده ‌بودند.

محـفل با تـلاوت آیـات کـلام‌الله مجـید و اجـرای زیبای سرود ملی افغانسـتان توسـط شاگـردان نابـینا آغــاز گـردید. متعاقباً مسئولین این مرکز آموزشی در مورد کارکـردها و فعالیت‌هـای مطبعه ملی خط بریل معلومات دادند و ابراز امیدواری کردند که مـنعبد بـتوانـند از طـریق این مطبـعه نیازمندی‌های مکاتب تعلیمات خاص در قسمت چاپ کتب را مرفوع سازند.

بانـو ندیـمه سحـر رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی که در این مراسـم سخنرامی می‌کرد، راه‌اندازی مطبعه ملی خـط بریـل را یـکی از اهــداف استـراتـژیـک ایــن اداره در راستــای حـمایت از معلولان خوانـد. بانـو سحر افـزود در ایـن مطبـعـه مواد درسی و آموزشی برای شاگردان مکاتب و انستیوت‌هـای تعلیمات خاص چاپ می‌شود و این مطبعه ظرفیت چاپ 50 جلد کتاب در روز را دارد.

وی با تـأکید بـر دستـرسی هـمه اقشــار بـه آمـوزش و سرمایه‌ گـذاری روی نیـروی بـشری گفـت کـه اداره تعلـیمـات تخـنیکی و مسلکی مصمم است تا زمینه آموزش را برای تمام معلولان کشور فراهم کند.

بانو سحر افزود: در حال حاضـر در حـدود دو هـزار شاگرد در 18 باب مکتب تعلـیمات خـاص، تحت آموزش قرار دارند و بر اساس پلان استراتژیک اداره تعلمیات تخنیکی و مسلکی قرار اسـت در سـال آیـنده چهــار مکـتب و دو انستـیـتوت تعلیمات خـاص ایجـاد شـود. بانـو سحـر همچـنان تـأکید کرد که تجهیز مکـاتـب با امـکانـات و فــراهـم سـاخـتن مواد آمــوزشی بـرای شـاگردان مکـاتب تعلـیمات خاص بخشی دیگر از برنامه اداره تعلمیات تخنیکی در سال آینده میباشد.

بانو سحر در اخیر این مراسم با تعدادی از معلولین نیز دیدار کرده و از آنان دلجویی نمود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۹:۵۷
Background image

نخستین دورۀ فراغت ۲۰۳ تن از مجاهدین در سطح ولایت سمنگان برگزار شد

محفل فراغت ۲۰۳ تن از مجاهدین از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت سمنگان، در تالار مقام آن ولایت برگزار گردید. در این محفل شماری از علماء، مسئولان محلی و متنفذین قومی اشتراک و سخنرانی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۹:۲۸
Background image

تأکید مولوی غلام سعید حساس بر اجراآت بهتر امور

محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی در نشستی با رئیس نصاب تعلیمی و رئیس ارزیابی تعلیمی و تحصیلی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی دیدار و گفت‌گو نمود. هدف از این دیدار. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۳:۱۵
Background image

چرا امروز باید تعلیمات تخنیکی را اولویت اول آموزش قرار دهیم؟

تعلیمات تخنیکی و مسلکی ستون فقرات توسعه اقتصادی هر کشور است. زیرا این آموزش‌ها نیروی کار ماهر، متخصص و آماده‌ی ورود به بازار کار تربیت می‌کند و فاصله میان آموزش و نیازهای واقعی اقتصاد. . .

BACK TO NEWS