آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت سمنگان از لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی فیروز نخچیر سمنگان نظارت کرد

media_admin
شنبه ۱۴۰۱/۷/۹ - ۸:۴۰
سمنگان

رحمان الله رحمانی آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت سمنگان با هیأت نظارت ازصنوف درسی، امورتدریسی واداری لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی فیروز نخچیر نظارت کرد.

آمر محترم تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت سمنگان در رابطه به رشته های تخنیکی و مسلکی این اداره برای محصلین معلومات داده و اهمیت تعلیمات تخنیکی و مسلکی را رشد و خود کفایی اقتصادی و تبدیل شدن کشور از حالت مصرفی به حالت تولیدی بیان کردند

آقای رحمانی استادان و محصلین را به انجام کارهای عملی بیشتر و ایجاد خلاقیت و نوآوری در رشته مربوط شان تشویق کرد.

آقای رحمان مشکلات و پیشنهادات استادان و شاگردان لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی فیروز نخچیر را شنید و به خاطر حل مشکلات و رسیدگی به پیشنهادات شان وعده هر نوع همکاری را داد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۹:۵۷
Background image

نخستین دورۀ فراغت ۲۰۳ تن از مجاهدین در سطح ولایت سمنگان برگزار شد

محفل فراغت ۲۰۳ تن از مجاهدین از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت سمنگان، در تالار مقام آن ولایت برگزار گردید. در این محفل شماری از علماء، مسئولان محلی و متنفذین قومی اشتراک و سخنرانی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۹:۲۸
Background image

تأکید مولوی غلام سعید حساس بر اجراآت بهتر امور

محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی در نشستی با رئیس نصاب تعلیمی و رئیس ارزیابی تعلیمی و تحصیلی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی دیدار و گفت‌گو نمود. هدف از این دیدار. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۳:۱۵
Background image

چرا امروز باید تعلیمات تخنیکی را اولویت اول آموزش قرار دهیم؟

تعلیمات تخنیکی و مسلکی ستون فقرات توسعه اقتصادی هر کشور است. زیرا این آموزش‌ها نیروی کار ماهر، متخصص و آماده‌ی ورود به بازار کار تربیت می‌کند و فاصله میان آموزش و نیازهای واقعی اقتصاد. . .

BACK TO NEWS