آغاز نظارت و بررسی اسناد اداری مکاتب و انستیتوت‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۱۱/۱۴ - ۱۱:۲۷
tveta78

روند نظارت و بررسی اسناد اداری متعلیمن و محصلین مکاتب و انستیتوت‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی آغاز شد.

به همین منظور هیاتی به ریاست محترم سید عباس ایوبی؛ رییس امور متعلیمن و محصلین از انستیتوت‌های زراعت و وترنری و هنرهای زیبا کابل بازدید کرد.

قرار است این هیأت تمام اسناد مکاتب و انستیتوت‌های تخنیکی و مسلکی را بررسی کند و همچنین بعد از پیداکردن نواقص، فرمت مشخصی را برای تنظیم اسناد ارایه کند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۹:۵۷
Background image

نخستین دورۀ فراغت ۲۰۳ تن از مجاهدین در سطح ولایت سمنگان برگزار شد

محفل فراغت ۲۰۳ تن از مجاهدین از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت سمنگان، در تالار مقام آن ولایت برگزار گردید. در این محفل شماری از علماء، مسئولان محلی و متنفذین قومی اشتراک و سخنرانی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۹:۲۸
Background image

تأکید مولوی غلام سعید حساس بر اجراآت بهتر امور

محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی در نشستی با رئیس نصاب تعلیمی و رئیس ارزیابی تعلیمی و تحصیلی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی دیدار و گفت‌گو نمود. هدف از این دیدار. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۳:۱۵
Background image

چرا امروز باید تعلیمات تخنیکی را اولویت اول آموزش قرار دهیم؟

تعلیمات تخنیکی و مسلکی ستون فقرات توسعه اقتصادی هر کشور است. زیرا این آموزش‌ها نیروی کار ماهر، متخصص و آماده‌ی ورود به بازار کار تربیت می‌کند و فاصله میان آموزش و نیازهای واقعی اقتصاد. . .

BACK TO NEWS